AMANTE'S SIPERIANKISSAT-SIVUSTO ON SIIRRETTY UUTEEN OSOITTEESEEN www.amantessib.net - TÄTÄ SIVUA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ JATKOSSA

THE WEBSITE OF THE AMANTE'S CATTERY HAS BEEN MOVED TO THE ADDRESS www.amantessib.net - THIS WEBSITE IS NO LONGER UPDATED

Amante's Siberian Cats - Copyright 2001-2014 Merja.Tolonen

This page in English

  Pentublogi 

  Z-pennut syntyivät 7.2.2014

Pennut melkein 2 viikkoa- kuvia

ruskea kuviollinen poika
SIB n 23/22
sinitäplikäs poika
SIB a 24
ruskeatiikerivalkoinen - poika
SIB n 03 23

Jos olet kiinnostunut siitoskollista, joka omana kissana tai sijoituskissana, otapa yhteyttä.

Lisää kuvia Facebook-albumeissa

 Emo: NO*Eocen av Holskogen

Black mackerel tabby SIB n 23

Isä: FI*Amante's Virtuoso SIB n 03 23

Lisää kuvia isästä

Pedigree of the kittens

 

Luovutan pennut vastuuntuntoisiin koteihin ja vain sisäkissoiksi, jotka voivat ulkoilla valvotusti valjaissa tai katetussa turvallisessa ulkotarhassa. Pentujen vanhemmat testattu negatiivisiksi FIV/FeLV:in  varalta. Kaikilla on veriryhmä A. Kaikki nykyiset siitoskissani on myös testattu terveiksi HCM:n varalta määrättyyn ikään mennessä ( viimeistään noin 1,5 vuotta), jonka jälkeen ne testataan säännöllisesti. Testaan kissani säännöllisesti myös sienen (microsporum canis) varalta.

Pennut luovutan uusiin koteihinsa aikaisintaan 12-viikkoisina, kolmesti madotettuina, kahdesti rokotettuina, virallisesti rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Seuraan pentujen kehitystä joitakin viikkoja syntymän jälkeen, ja vasta pennun tason (siitos/näyttely/lemmikki) arvioinnin jälkeen voin ottaa vastaan sitovia pentuvarauksia. Toki aikaisemminkin voi pitää yhteyttä ja tiedustella pennuista.  Pentuvarausta en tee kuitenkaan vain sähköpostin tai puhelinsoiton perusteella, vaan vasta henkilökohtaisen tapaamisen jälkeen, koska minulle on tärkeätä saada tutustua kasvattieni omistajiin henkilökohtaisesti. Samoin pennun ostajan on hyvä tuntea pennun kasvuolosuhteet. Pennuista tehdään kirjallinen kauppasopimus ja ostaja saa kirjalliset hoito-ohjeet sekä jatkossakin tukea ja neuvoja.

Rotua mainostetaan usein hypoallergisena (vähän allergiaa aiheuttavana ) rotuna. Siperiankissat voivat kuitenkin aiheuttaa allergisia reaktioita aivan kuin muutkin kissat, joten katson parhaaksi olla luovuttamatta pentujani kissa-allergisten henkilöiden koteihin. Tästä syystä en myöskään toimi allergikkojen testauspaikkana.

Näyttelyistä kiinnostuneita autan perehtymään kissanäyttelymaailman saloihin ja uusia kasvattajia autan kasvatuksen alkuun ja tuen jatkossakin. Mikäli olet kiinnostunut pennuista, ota  yhteyttä sähköpostitse Merja.Tolonen(at)nic.fi tai puh.09-495 139, 050-3599 670. Kerro myös alustavasti hieman itsestäsi, kotioloistasi, kissatoivomuksistasi ja suunnitelmistasi.  
Vinkkejä rotukissan pennun ostajille. Lisää tietoa siperiankissasta myös rotuyhdistyksen sivulla: www.siperiankissat.net 

     

Tietoa ja kuvia Amante's-pentueista

This page in English

KISSAFANI nro 3/2005
Siperiankissan rotuesittely sekä Amante's -kasvattajahaastattelu.
Cedi  oli kansikuva- ja keskiaukeaman poikana. 

Lue artikkelit klikkaamalla kuvaa.

Lemmikit & Eläinmaailma-lehdessä 2/2003 on siperiankissan rotuesittely, jossa kerrotaan kuvin ja sanoin B-pentueesta sekä A-pentueen Ariettasta. Nyt voit lukea koko artikkelin tältä sivulta. 
Kansikuvapoikana on Boogie ja keskiaukeamajulisteen tyttöinä ovat Siiri- mamma ja Valmu.

 

Home   This page in English

Päivitetty 23.02.2014

 

SITE MAP - SISÄLTÖSIVU - INHALTSVERZEICHNIS   
Mitä uutta tällä sivustolla?
  What's New On This Site?

Email: Merja.Tolonennic.fi    

 

iweb stats

"There are two means of refuge from the miseries of life:  music and cats."
Albert Schweitzer

Vote for my site at Cat Link!

Amante's Siberian Cats - Copyright 2001-2014 Merja.Tolonen