Jos Sinulla on lisättävää, kerrottavaa, mielipiteitä, tms. niin lähetä s-postia osoitteeseen pdunkel@nic.fi

 

Ericsson MC218Ericsson

Laitteen merkki ja malli:

Ericsson MC218

Koko:

n. 90x165x23mm

Paino:

kohtuullinen

Hinta:

4 000 mk ?

Hyvää:

Psion 5mx, jossa WAP. Katso Psion 5 / 5mx nopeusvertailu.

 

Huonoa:

Muuta:

Ericsson MC218:ssa on kaikki mitä Psion Series 5MX:ssä on ja lisäksi tuo syksyn kuuma peruna, eli WAP.

Lisäksi siinä on eräs sovellus joka on tuleva minulle kalliiksi, eli Postcard. Sen avulla voi lukea joko suoraan (jos on infrapuna) tai Compact Flashin kautta digitaalikameran kuvia ja lähettää niitä emailina eteenpäin. Ai kalliiksi? No tilasin eilen digitaalikameran sen takia...

Liitännät:

Liitännät: infrapunaliitin (IrDa-protokolla) toimii hyvin. Jos on IrDa-printteri niin tulostaminen on suorastaa yliluonnollisen helppoa! Infrapunalla oman kännykän käyttäminen on sujuvaa - ei tarvitse näpytellä tekstiviestejä ja . Erkissä on myös rs-232c -liitin, josta koneen voi kytkeä mihin tahansa sarjalaitteeseen. Muistikorteille Psionissa on paikka yhdelle CF-kortille, CF-korttien koot ovat tällä hetkellä 4MB-256MB, kaikki toimivat Ericssonissa.

Back-up: Jos on Windows kone niin back-uppien teko on helppoa, tiedostot siirtyvät Ericssonin ja Windowsin välillä tuosta noin vaan.

Muutama nettisivu:

Ericssonille kelpaa kaikki Psion-sälää löytyy netistä aivan sikana, hyvään alkuun pääsee http:www.psion.com ja psionkingistä, WAP-selain yms.

Loppukaneetti:

Hieno laite!

Asiantuntija/testaaja:

herra Tuukka Uusheimo

takaisin etusivulle
Puuttuiko jokin? Emailaa pdunkel@nic.fi