Lähde nauttimaan erämaan rauhasta ja
kokemaan luontoelämyksiä TUURUHOVIIN Kullaan Tuurujärvelle

 

 

Tarjoamme Sinulle ja perheellesi/ryhmällesi puitteet viettää täysipainoista vapaa-aikaa erämaan rauhassa aidon erämaajärven rannalla, jossa voit kuulla aitojen erämaalintujen, kuikan ja kaakkurin huudon - äänen vuosituhansien takaa!
 

Aidossa pyöröhirsihuvilassamme pääset nauttimaan kaikista nykyajan mukavuuksista.

Tilavassa alakerrassa on olohuone, keittiö, makuuhuone, WC sekä sauna ja pesuhuone. Yläkerrassa on lisäksi aula ja makuualkovi.

 

Alakerta, pöytä

Napsauta kuvia suurentaaksesi ne!

Keittiö

 

Varustetasoon kuuluu TV, video, liesi, astianpesukone, mikro, jenkkikaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä astiasto 12 hengelle.

Tarjoammekin tasokkaat tilat kymmenelle hengelle.

Kesäkautena majoitustilaa löytyy suuremmallekin ryhmälle, sillä mikäpä muu olisi parempi paikka viettää kauniita kesäöitä kuin aito perinteinen aitta, jonka hirret kertovat Sinulle tarinaa 1800-luvulta asti. Aitta
Rantasauna Mikäpä voisi kruunata kauniin kesäpäivän tai elämyksellisen syys- tai talvi-illan paremmmin kuin aito oikea rantasauna. Leppoisa askartelu rantasaunan lämmittämisen merkeissä valmistaa todelliseen saunanautintoon. Kiireetön saunominen leppeissä löylyissä erämaan hiljaisuudessa erämaajärven rannalla on elämys vailla vertaa.

TUURUHOVI tarjoaa myös erällisiä elämyksiä kalastuksen merkeissä. Varustetasoomme kuuluu tietenkin myös vene. Soutelu tyynellä järvellä kesäillan hämyssä uistinta vetäen tarjoaa elämyksen vailla vertaa. Tunne siitä, että on yhtä luonnon kanssa, ei voi enää olla voimakkaampi.

Huom. Olemme huomioineet myös liikuntarajoitteiset