TERVETULOA KILPAILEMAAN IISALMEEN!!

 

Aloitamme kilpailut kutsun mukaisesti lauantaina klo 10 ja sunnuntaina klo 9. Kilpailu käydään ratsastuskeskuksen hiekkapohjaisella kentällä Verryttely tapahtuu maneesissa ja kilpailukentällä. Turvallisuuden takaamiseksi yleisö ja ratsukot halutaan pitää erillään, joten hevosten kanssa liikutaan verryttelyyn, kilpailukentälle ja käsihevosalueelle maneesin takaa tai sen läpi opasteita seuraten. Palkintojen jako suoritetaan heti luokan päätyttyä.

 

Hevoset majoittuvat jaba-karsinoissa ja ratsastuskeskuksen tallissa, ennakkovarausten mukaisesti. Karsinoista maksetaan kansliaan pantti, jonka saa takasin tyhjennettyään karsinan. Majoituskartat ovat tallin ulkoseinällä, pääovien vieressä. Kartoista löytyy myös yövalvojan ja tallimestarin sekä lääkärien ja kengittäjän puhelinnumerot.

 

Hevoset ja tarvikkeet voi purkaa kuljetuksesta tallin pihassa, mutta autot ja kuljetuskopit on välittömästi sen jälkeen siirrettävä opasteita seuraten viereisen leirintäalueen parkkikentälle.

 

Kilpailukanslia sijaitsee tallin pihassa ja on avoinna molempina päivinä aamu yhdeksästä tunti kilpailujen päättymisen jälkeen. Kilpailupaikalla on myös runsas puffetti!!

 

Majoitusvaihtoehtona suosittelemme Hotelli Artosta p. 017-812244.

 

Lisätietoja p.050-3574558/ Päivi Vainionpää.

 

TERVETULOA KILPAILEMAAN!!!