TERVETULOA KILPAILEMAAN IISALMEEN!!

 

 

Aloitamme kilpailut kutsun mukaisesti molempina päivinä klo 9.00 alkaen. Osallistujia on tänä vuonna ennätysmäärä, joten kilpailut venyvät molempina päivinä myöhälle iltaan asti. Tarkemmat aikataulut julkaistaan Kipassa myöhemmin torstai-iltana, kun peruutusajan päättymisen jälkeen saadaan lopullinen osallistujamäärä selville.

 

Kilpailu käydään ratsastuskeskuksen hiekkapohjaisella kentällä. Luokat ratsastetaan kahdella radalla. Verryttely tapahtuu maneesissa ja kilpailukentällä. Turvallisuuden takaamiseksi yleisö ja ratsukot halutaan pitää erillään, joten hevosten kanssa liikutaan verryttelyyn, kilpailukentälle ja käsihevosalueelle maneesin takaa tai sen läpi opasteita seuraten.

 

Hevoset majoittuvat jaba-karsinoissa ja ratsastuskeskuksen tallissa. Majoituskartat ovat tallin ulkoseinällä, pääovien vieressä. Kartoista löytyy myös yövalvojan ja tallimestarin puhelinnumerot.

 

Hevoset ja tarvikkeet voi purkaa kuljetuksesta tallin pihassa, mutta autot ja kuljetuskopit on välittömästi sen jälkeen siirrettävä opasteita seuraten viereisen leirintäalueen parkkipaikalle.

 

Kilpailukanslia sijaitsee tallin pihassa ja on avoinna molempina päivinä kahdeksasta tunti kilpailujen päättymisen jälkeen. Kilpailupaikalla on myös runsas puffetti!!

 

Majoitusvaihtoehtona suosittelemme Hotelli Artosta p. 017-812244.

 

Lisätietoja p.040-730 0025 / Tuula Eloranta.

 

TERVETULOA KILPAILEMAAN!!!