Uskonnottomat juhlapuhujat ry

Palvelua moneen juhlaan

Etusivulle


Juhlapuhujat tarjoavat puhujapalveluita uskonnottomiin nimenantojuhliin, aikuistumisjuhliin, häihin, muistotilaisuuksiin ja tarpeen vaatiessa muihinkin tilaisuuksiin.

Uskonnottomat juhlapuhujat ry on  Vapaa-ajattelijain liiton virallinen yhteistyökumppani puhuja-asioissa. Toimimme yhteistyössä sen eri paikallisyhdistysten sekä muidenkin siviiliyhdistysten kanssa. Pääkaupunkiseudulla yhteistyökumppanimme on  Pääkaupunkiseudun ateistit ry (PAT)

Yhdistyksemme puhujat ovat toistaiseksi pääosin Etelä-Suomessa. Paikallisilla vapaa-ajattelijayhdistyksillä on puhujia muuallakin maassa. Tarpeen mukaan ilmoitamme lähinnä olevan, kyseiseen tehtävään sopivan puhujan. Puhujavälityksestä ei peritä palkkiota.

Yhdistyksemme jäseniä koskee valtakunnallinen 100 euron enimmäispalkkio lisättynä mahdollisilla matkakuluilla. Vapaa-ajattelijain liitto ry ja Pääkaupunkiseudun ateistit ry avustavat puhujia rahallisesti kulukorvausten muodossa. Lisätietoja PATin sivulta.

Asiakas ottaa yhteyttä suoraan puhujaan. Nämä suunnittelevat ja sopivat yhdessä tehtävän kokonaisuudessaan ja puhujalle maksettavan palkkion määrän.

Jäsenkuntamme kantajoukko on vapaa-ajattelijayhdistysten kokeneita puhujia. Otamme yhdistyksen jäseniksi myös uusia puhujia ja tästä tehtävästä kiinnostuneita. Yhdistyksemme kouluttaa puhujia ja jäseniksi voivat liittyä myös lausujat, laulajat ja soittajat.

Yhdistys on perustettu kesäkuussa 1999.

vt. puheenjohtaja Janne Vainio
Vedenottamontie 12 E 38
00980 Helsinki
puh. 050-365 6808
janne.vainio@helsinki.fi

Uskonnottamat juhlapuhujat ry:n etusivulle