Neljä asiaa


1. NORJALAINEN SARDIINIJUUSTOSEURA

Norjalainen Sardiinijuustoseura perustettiin vuonna 1713 vaalimaan hienoimpia sardiinijuuston valmistuksen perinteitä. Seuraan on liittynyt eri sosiaalisen taustan omaavia ihmisiä ympäri maailmaa. Heitä kaikkia yhdistää syvä rakkaus norjalaista sardiinijuustoa kohtaan. Sardiinijuusto on perinteinen norjalainen juusto, joka valmistetaan vuosituhantisia perinteitä kunnioittaen. Juuston valmistuksessa käytetään vain parhaimpia maito- ja sardiinilaatuja. Juusto saa ominaismakunsa ja -tuoksunsa hapatetuista sardiineista.

Jos rakastat norjalaista sardiinijuustoa olet tervetullut joukkoomme! Voit ottaa yhteyttä puheenjohtajaamme Agnar Ratmusseniin

(agnar.ratmussen@norjalainensardiinijuustoseura.no).

2. MUURAHAISLAHKO

"Totuus löytyy muurahaisesta"

Muurahaislahko on vuonna 1972 perustettu uskonnollinen lahko, joka etsii totuutta ja elämän tarkoitusta muurahaisesta.

"Muurahaisessa maailmankaikkeus on pienoiskoossa"

Koko maailmankaikkeuden rakenne on kätketty muurahaiseen. Maailmankaikkeuden olemus selviää vain muurahaista tutkimalla. On rahojen ja inhimillisten voimavarojen tuhlaamista lähettää avaruusaluksia, -luotaimia ja -sateliitteja avaruuteen, sillä totuus selviää vain muurahaista tutkimalla. Samoin kaikki muutkin tieteet ovat turhia, sillä totuus löytyy muurahaisesta. Ja ainoa todellinen tiede, filosofia, uskonto ja kulttuuri on muurahaisoppi ja -meditaatio.

Nyt voit osallistua muurahaislahkon perusoppi- ja meditaatiokurssille. Joku yksilö voisi pitää kurssihintaamme, 100000e, korkeana mutta hintaan sisältyvät muun muassa absoluuttinen totuus, elämäntarkoitus, fyysisten aistien- ja raajojen lisääminen, fyysisen olemuksen muuttaminen henkiolennoksi, elämä henkiolentona maanpäällä ja elämä henkiolentona muilla planeetoilla -eli kurssihintamme on todella huokea!

3. ELÄMÄNI NAINEN

Tässä yhtenä loskaisena päivänä törmäsin sattumalta elämäni naiseen - tosin hän ei vielä sitä tiedä.

Hänen on oltava MIELETTÖMÄN RIKAS, jonka tuloilla vietän railakasta taiteilijaelämää ja joka laskun saatuaan vain hymyilee ja näyttää vieläkin kauniimmalta.

Lapsiakaan emme hanki, koska tulevat kalliiksi ja rahat kun olisivat pois omista menoistani.

Hän EI myöskään SAA SUUTTUA ihan pienistä asioista - kuten jos keskellä yötä tulee viettämään miesteniltaa, vaikka aamulla odottaisikin raskas työpäivä. Ruokatunnilla hän tuo lisää viinaa ennen kuin krapula pääsee kehittymään ja tunnelma laskemaan. Hän huolehtii myös siitä, että jääkaapissa on muutakin kuin vain toimivat valot, muovi kun voi aiheuttaa ruuansulatusongelmia.

Jouduin lopulta tyytymään eräänlaiseen kompromissiin - koulutettuun simpassiin, jonka ylläpidon maksaa kansainvälinen eläinsuojelujärjestö, joka adoptoi minut maskotikseen.

4. KILPAILU

Osallistu arvontaan - pääpalkintona vuoden 2003 ilmiantaja-arvonimi! Muiden ilmiantajien kesken arvomme 500000 kappaletta ilmiantaja-pelejä!

Tehtäväsi on ilmiantaa naapurisi rikoksesta - lisäpisteitä saat luovuudesta - mutta ole nopeampi kuin hän - voit itse päätyä vankilaan!

Osallistu nyt - osallistumalla tänään saat ilmaisen ilmiantaja T-paidan! Näillä paidoilla kehtaat osallistua parempien piirienkin juhliin!

Kiitos Timi Gröhnille jutuista