Naapurijuhlat Australiassa


Reima oli ollut konsulttina 25 vuotta. Hän kyllästyi lopulta mokomaan stressiin. Hän lähti ja osti Australiasta 50 hehtaaria maata niin kaukana sivistyksestä kuin mahdollista. Reima näkee postimiestä kerran viikossa ja kauppa-auto käy kerran kuukaudessa. Muuten vallitsee täydellinen rauha ja hiljaisuus. Tätä on kestänyt kuusi kuukautta. Eräänä iltana Reima on lopettamassa illallistaan. Oveen koputetaan. Hän avaa, ja ovella on suuri, parrakas aboriginaali.

- Nimeni on Enoch. Olen naapurisi neljän mailin päästä. Minulla on lauantaina bileet. Ajattelin kysyä haluatko tulla, tiedustelee likaista vatsaansa raapiva alkuasukas.

Hienoa, Reima innostuu, näin pitkän ajan päästä onkin hauska tavata paikallista väkeä. Tottakai minä tulen, kiitoksia, riemuitsee Reima.

Enoch tekee lähtöä, mutta pysähtyy. - Täytyy kuitenkin varoittaa sinua; siellä ryypätään rankasti.

- Ei se mitään. 25 vuotta konsulttina on riittävä kokemus viinan juonnista.

Enoch tekee uudestaan lähtöä, mutta pysähtyy jälleen. - Erittäin todennäköisesti siellä myös tapellaan aika railakkaasti.

Perhana, Reima miettii itsekseen. Taitaa olla aika kovaa porukkaa.... -Noh, minä tulen kyllä kokemuksellani hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tulen joka tapauksessa, sanoo Reima.

Enoch tekee taas lähtöä, mutta pysähtyy jälleen. - On siellä kyllä ollut aika rajua seksiäkin näissä bileissä.

Se ei ole ongelma. Olen ollut yksin puoli vuotta! Tulen ehdottomasti.

Ai niin, miten muuten minun pitäisi pukeutua, Reima tiedustelee?

Ihan miten haluat. Bileisiin on tulossa vain me kaksi.