Formula evankeljumi


Suomen kansasta on tullut fanaattisia F1 kannustajia, luettakoon tämä keljumi aina ennen formula-viikonloppua, että poikamme paremmin pärjäisivät maailmalla. Amen.

Ja tapahtui niinä päivinä, että Matti Kyllöseltä kävi käsky, että kaikki suomalaiset oli television eteen pantava. Tämä kutkuttavan jännittävä television eteen pano oli ensimmäinen ja tapahtui Keijo "Keke" Rosbergin ollessa Häkkisen managerina. Ja kaikki suomalaiset menivät televisioidensa ääreen kukin omaan kaupunkiinsa.

Niin Häkkinenkin lähti Martinlaaksosta, Vantaan kaupungista ylös Japaniin, kaupunkiin jonka nimi on Suzuka, hän kun oli MacLarenin tallia ja vanhemmilleen sukua, yhdessä vaimonsa Erjan kanssa, joka oli jännityksestä soikeana Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että maailmanmestaruuden aika tuli ja Mika voitti ensimmäisensä, ja kapaloi Schumaherin ja pani hänet sohvalle, sillä heille ei ollut sijaa Ferrarin tallissa.

Ja sillä seudulla oli toimittajia maistelemassa yöllä riisiviinaa. Niin heidän edessään seisoi Salon Mika ja Tyrrelin pakoputki loisti heidän ympärillään ja he peljästyivät suuresti. Mutta Salo sanoi heille: "Älkää peljätkö, sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt uusi formulayksi maailmanmestari, joka on Mika Häkkinen, Suzukan kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte Schumaherin kapaloituna sohvalla makaamassa."

Ja yhtä äkkiä oli Salon kanssa suuri joukko tavallista varikkoväkeä ja he ylistivät Häkkistä ja sanoivat: "Kunnia Häkkiselle Suzukassa ja maassa rauha formulakuljettajien kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto."

Ja kun varikkoveijarit olivat menneet toimittajien luota jatkoille, niin nämä puhuivat toisilleen: "Menkäämme nyt Suzukaan katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä Salo meille ilmoitti." Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät Erjan, Mikan ja Schumaherin, joka makasi sohvalla. Ja kun he olivat tämän nähneet, ilmoittivat he sen sanan, joka oli puhuttu heille tästä maailmanmestaruudesta. Ja kaikki jotka sen kuulivat ihmettelivät sitä, että MISSÄ ON JJ.