Ruotsalainen kartturi


Suomalainen päätti liittyä MM-Ralliin, hän sai kartturikseen ruotsalaisen. Pian koitti päivä jolloin ensimmäinen kisa ajettaisiin. Suomalainen päätti kokeilla aluksi muita karttureita, koska ei oikein luottanut aluksi ruotsalaiseen.

Kun sunnuntaipäivä koitti, oli suomalainen johdossa 2,30 minuutilla!! Hän päätti pian ottaa ruotsalaisen kartturikseen. Ruotsalainen etsi vähän aikaan karttoja mutta pian löysi suomalaisen autosta oikean kartan. Pian he lähtivät liikkeelle omalle erikoiskokeelleen, mutta ruotsalainen esitti mitä oudoinpia ajo-ohjeita. Seuraavat: -Suoraan eteen!

He ajoivat metikön läpi. -Jyrkkä vasen. He pomppasivat ojasta jne. pian alettiin ihmetellä missä suomalaisen ja ruotsalaisen auto oli.

Oli kulunut jo kaksikymmentä minuuttia heidän lähdöstä ja suomalainen oli ihmeissään missä he olivat. Siitä seuraavat kaksikymmentä minuuttia suomalainen oli saanut tarpeekseen ja huusi ruotsalaiselle: -NYT MINÄ SAIN TARPEEKSENI!! OHJAA SINÄ NIIN MINÄ LUEN KARTTAA!! JA ANNA NYT SE KARTTA TÄNNE!!!!

Pian kun he olivat vaihtaneet paikkoja ruotsalainen ojensi kartan suomalaiselle. Suomalainen vähän ihmetteli kun ruotsalainen ojensi kartan hänelle, kun se oli niin paksu. Heti kun suomalainen oli saanut kartan käsiinsä, hän huomasi että hänen kartturinsa oli lukenut kokoajan suomalaisen puhelinluetteloa josta se oli löyttänyt karttasivut, eikä osanut lukea!!