Kirje paukuttelijalle


D I M P E X

Trading company for pharmaceutical products

ARVOISA PAUKUTTELIJA !

Meillä on ilo tarjota Teille Dimpexaparaattia, jolle olemme hakeneet patentin useimmissa sivistyneissä maissa, mm. Suomessa. Dimpex on tarkoitettu asetettavaksi istumalihasten välissä olevaan aukkoon. Se tekee kaasupurkaukset äännettömiksi ja nerokkaan lisälaitteen ansiosta antaa niille asianomaisen henkilön toivomuksen mukaisen tuoksun, kuten esim. kielon. Samoin toimitamme aparaattiimme lisävarusteena erikoisen soittolaitteen, jonka avulla voidaan jäljitellä urkujen soittoa, jousiorkesteria, Riki Sorsan soololaulua tai soitella yksinomaan torvimusiikkia.

Olemme kuulleet lähimmältä tuttavapiiriltänne, että Teitä ovat jo kauan vaivanneet erittäin pahanhajuiset kaasupurkaukset, jotka ovat kiusallisia Teille ja epämieluisia lähiympäristöllenne. Tämän takia kohotamme Teitä kokeilemaan Dimpexiä.

Dimpexillä varustettuna voitte aivan milloin tahansa antaa kaasun purkautua itsestänne. Teidän ei siis enää tarvitse vähääkään vaivata itseänne kaasutellessanne.

Dimpexin vaatimaton hinta on todellakin vain 95 mk ilman soittolaitetta ja 145 mk soittolaitteella (hinnat sitoumuksetta). Laitteen käyttökokemuksista toivomme kirjallisia lausuntoja. Erikoisesti toivomme lausunnoissa kiinnitettävän huomiota äkillisten kaasutusten eli paukkupierujen vaikutukseen soittolaitteen äänenvärin suhteen sekä jousiorkesterisoittolaitteen yhteydessä sävelkorkeuteen.

Aparaatillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus (7 päivää ostopäivä mukaan lukien). Toivomme Teidän, mikäli päätätte pitää tilaamanne Dimpexin, suosittelevan sitä myös paukutteleville ystävillenne.

Toivomme tarjouksemme kiinnostavan Teitä ja jäämme odottamaan tilaustanne lähipäivinä.

Kunnioittaen Pierre Lemuaa

Dimpex ltd.