Olisiko sinusta lehtikuvaajaksi?


Lehtikuvaajan ammatti on monen toiveammatti (en tiedä miksi), mutta tyrkyllä on jatkuvasti kaikenlaista kamerakoneenkuljettajaa. Onneksi nyt on jo opittu, ja kuka tahansa ei pääse pestiä hoitamaan. Testi on tiukka ja karsii myös jyvät akanoista. Tällainen testi sen osoittaa.

Kunnian ja omantunnon kautta - mitä itse tekisit?

Testissä on ainoastaan yksi kysymys, mutta se on erittäin tärkeä. Älä vastaa liian nopeasti tai harkitsemattomasti! Ajattele ennen vastaamista.

Vastaamalla rehellisesti voit testata oman moraalisen selkärankasi.

Testissä on kuvitteellinen tilanne, jossa sinun on tehtävä päätös.

Muista, että sinun on annettava spontaani vastaus, mutta vastauksen on oltava rehellinen.

Olet Floridassa....tarkemmin ottaen Miamissa. Ympärilläsi vallitsee valtava hirmumyrskyn aiheuttamasta tulvasta johtuva kaaos. Vettä on valtavia määriä joka puolella. Olet CNN:n valokuvatoimittaja ja olet keskellä tätä loistavaa katastrofia.

Tilanne on lähes toivoton. Yrität saada mahdollisimman vaikuttavia kuvia. Ympärilläsi kelluu taloja tulvan mukana, ihmisiä katoaa vesimassoihin. Luonto näyttää kaiken tuhoamisvoimansa ja repii kaiken mukanaan.

Äkkiä näet miehen, joka ohjaa loistokasta maastoautoa. Hän kamppailee välttyäkseen joutumasta vesi- ja mutamassojen vietäväksi. Siirryt lähemmäksi mies näyttää jotenkin tärkeältä. Sitten tunnet hänet; hän on George W. Bush!

Samalla huomaat, että raivoavat vesimassat aikovat viedä hänet mukanaan lopullisesti.

Sinulla on kaksi mahdollisuutta: Voit pelastaa hänet tai ottaa elämäsi valokuvan. Voit pelastaa hänen henkesi tai ottaa kuvan, joka on varma Pulitzer-palkinnon voittaja. Valokuvan, joka esittää erään maailman mahtimiehen kuolemaa.

Ja nyt kysymys (vastaa rehellisesti):
Vedostatko kuvan värikuvana vai mustavalkoisena?