Liikenteessä


Kalkuttalaisessa sanomalehdessä julkaistiin pikku-uutinen:
- Mopo rotkoon - kuusitoista kuoli.


Jaakko Rytsölä oli ajelemassa Lamborghinillaan landella. Hän huomasi tielle sammuneen Ladan ja vastuuntuntoisena kansalaisena päätti pysähtyä auttamaan. Rytsöläkään ei saanut Ladaa liikkeelle, mutta lupautui hinaamaan auton omistajineen lähimmälle huoltoasemalle.
- "Jos tulee ongelmia, niin senkun rupeat tööttäilemään".
Ladaa ei ehditty hinaamaan montaakaan kilometriä, kun joku kaahasi bemarillaan törkeästi heidän ohitseen. Rytsölän kunnia ei kestänyt moista loukkausta, joten hän lähti ajamaan bemaria takaa. Mutkan takana bussipysäkillä istuskeli konstaapeli tutkan ja radiopuhelimen kanssa:
- "Sininen BMW tulossa, nopeus 230 km/h. Keltainen Lamborghini, nopeus 280 km/h. Ja vielä punainen Lada, nopeus myöskin 280 km/h ja se tööttäilee jatkuvasti lisää tietä"


Verotarkastaja jäi auton alle. Poliisi kysyi:
- Näittekö, kuka ajoi päällenne?
- En. Mutta tuntisin kyllä hänen naurunsa.


Eläinlääkärin poika pääsi isänsä mukaan tämän maatilakierrokselle. Palattuaan poika kertoi innoissaan äidilleen:
- Juku, että oli kivaa. Isä ohitti hurjaa vauhtia ainakin sata autoa ja sitten tuli setä moottoripyörällä ja kirjoitti isälle reseptin.


- Ajoitte ainakin 80 kilometriä tunnissa, poliisi nuhteli pysäyttämäänsä naisautoilijaa.
- Se ei pidä paikkaansa, nainen sanoi, - olen ollut ulkonakin vasta puoli tuntia.


Automies ajeli aurinkoisena kesäpäivänä sivuikkuna avoinna mutkittelevaa kylätietä pitkin. Jyrkässä mutkassa häntä vastaan tuli naisen ohjaama auto myös sivuikkuna raollaan. Automiehen kohdalle päästyään nainen kiljaisi ikkunasta:
- Sika!
Mies tyrmistyi, jarrutti, työnsi päänsä ulos ikkunasta ja karjaisi takaisin:
- Lehmä!
Sitten hän painoi kaasun pohjaan ja lähti raivostuneena jatkamaan matkaansa. Heti seuraavassa mutkassa hän törmäsi suurimpaan sikaan, jonka oli koskaan nähnyt.