Sinkkunaisen postimyyntiluettelo


Suomessa on valtavasti yksinäisiä naisia, jotka on todettu oivaksi markkinaraoksi miestä korvaaville tuotteille. Amerikassa on jo kauan voinut tilata itselleen TURVAMIEHEN. Turvamies on luonnollista kokoa oleva puhallettava nukke.

Toinen varteenotettava keksintö on TUOKSUKUULA. Näitä pölynimuriin asetettavia kuulia on iät ja ajat saatu Suomessa yrttien ja jouluntuoksuisena, mutta ne ovat nyt saatavana myös miehen tuoksuisena. Kun sinkkunainen on imuroinut, leviää taloudessa miehen haju. Voi valita eri partavesituoksuja ja miehekästä hienhajua.

Suomeen ollaan nyt perustamassa sinkkunaisia palveleva postimyyntiluettelo, joka nöyrästi palvelee miehen läsnäolosta uneksivia naisia uusilla välineillä.

Tässä luettelon ensimmäiset tuotteet:

KUORSAUSSÄKKI
On pehmeä, isohko raidallisella kankaalla päällystetty säkki, joka vuoteseen tai sohvalle asetettuna alkaa välittömästi kuorsaamaan.

AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomaasi suosikkisarjaa, jos toiselta kanavalta tulee formulaa, jääkiekkoa tai muuta urheilua.

PYYKINVÄRJÄÄJÄ
On tarkoitettu naiselle, joka haaveilee miehestä, joka auttaa kotitöissä. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna välittömästi laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämään.

PÖNTTÖAUTOMATIIKKA
WC istuimeen asennettava mekanismi, joka nostaa itsestään istuinrenkaan ylös. Luxusmallistoon kuuluu itsestään haihtuva wc-paperi.

KAUPPAKESKUSVALITIN
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt yli 15 min liikkeessä.

OSTOSHÄLYTIN
Luottokorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa vaatteita, meikkejä tai kenkiä. Hälytin pysyy hiljaa, kun korttia käytetään Alkossa tai kun sillä maksetaan porakonetta, makkaraa....

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI
Aamulehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut, yksi sivu ylösalaisin ja sopivasti rutattuna.

MIEHENÄÄNI-VIESTIPALVELU
Palvelu, joka toimittaa sinkkunaisen kännykkään päivän mittaan viestejä kuten: en ehdi syömään, piipahdan poikien kanssa kaljalla, hae auto korjaamosta, sori en ehdi kauppaan, haethan sinä lapset tarhasta.

Uusia tuotteita käsitellään koko ajan, joten tarkkaile postiasi, luettelo ilmestyy pian!