Paskanjauhannan direktiivit


**** bullSspecs eli paskanjauhannan direktiivit ****

Bullshitting, tuo jalo taito, alkaa olla pian katoava luonnonvara. Ehkä eräs syy siihen on se, että ihmiset eivät enää tiedä mitä bullshitting, tunnettu myös nimellä shitventing, on.

I luokan bullshitting:

Kevyttä, lievällä bull -ominaisuudella höystettyä tavallista puhetta. Tällaista kuulemme joka päivä melko paljon esim. pakinoissa ja kolumneissa, sekä myös Radio Mafiassa.

Turvallista tavaraa myös jokapäiväisessä, normaalissa puheessa. Kukaan ei vielä ala katselemaan sinua pitkään, jos harrastat I luokan bullshittingiä silloin tällöin.

II luokan bullshitting:

Hieman rankempaa tekstiä. Jos II luokan bull menee pipariksi, sitä saattaa helposti luulla snobbailuksi tai vaikka iskemisyritykseksi, riippuen tilanteesta. Tätä alemman luokan bullia ei ikinä kuule alivaltiosihteerissä, ja sitä alkaa olla kiitettävän paljon myös fidossa.

Jos tätä viljelet paljon, sinua aletaan taatusti pitää omituisena höpöttäjänä.

III luokan bull:

Tuhtia tavaraa. Tavallinen pulliainen ymmärtää tämän tyylisestä bullista vain sen, että hemmo on kamassa, humalassa, pilvessä tms.

Jos III luokan bullia harrastat, etkä aina muista missä seurassa liikut, jonain kirkkaana aamuna etuovellesi saattavat kolkuttaa valkotakkiset miehet pitkähihainen paita lahjanaan sinulle, joten ole varuillasi.

Alivaltiosihteerin hemmot bullailevat noin kolmasosan varsinaisesta puheajastaan III luokan bullia, mutta koska kyseessä on "valtiomedia", siitä eivät tavalliset ihmiset paljoa hälyä nostele.

IIII luokan bull: (tunnetaan myös nimellä IV bull)

Nimi tulee siitä, että roomalaisilla numeroilla varustetussa kellossa numero neljä kirjoitetaan AINA IIII, ei koskaan IV. Ymmärsitkö? Juttu oli totta, mutta jos ymmärsit, miten tämä liittyy IIII luokan bulliin, ymmärsit juuri, mitä se on.

IIII luokan bull menee 99%:sti tavallisilta ja 66%:sti muilta niin pahasti yli hilseen, etteivät he edes näe koko hommassa mitään bullia. IIII luokan bull on jo oikeastaan taidetta.

IV bull taas tulee siitä iloisesta tapahtumasta, kun varusmiehet pääsevät IV:lle. Heidän puheessaan vilisee IV-bullia, mutta koska jutut ovat lähes poikkeuksetta sisäpiirihommia, niitä eivät ymmärrä naiset ja muut intin käymättömät, joten he antavat anteeksi IV-bullin, korkeintaan katsovat hieman uteliaana varusmiesten perään. Intinkäyneet taas hymyilevät sisäänpäin ja yrittävät ymmärtää ja muistella omaa aikaansa intissä, eivätkä hekään kiinnitä huomiota bulliin.

Tosin nykyaikana varusmiesten iltajutut kaupungilla ovat alkaneet lipsua uhkaavasti kohti III luokan bullia, mutta aika aikaansa kutakin... Got it?

Muutamia huomioita:

Liian usein sisäpiirijuttuja pidetään yhtä luokkaa rankempana bullina kuin ne todella ovat, mutta sille ei voi mitään.

 

http://awhuumori.cjb.net