Taksimatka


Eräs mies käveli ulos ravintolasta ja otti taksin. Sitten kun taksin kanssa tuli vähän känää maksamisesta, taksi heitti miehen kesken matkan ulos ja jätti sinne.

Seuraavana päivänä mies meni tolpalle, jossa tiesi taksin hoitavan hommia, ja aloitti ensimmäisestä taksista.

Mies otti viisisatasen ja kysyi kuskilta; "tota jos annat mun vetää sua perseeseen saat viisi sataa". Kuski sanoi "ei helvetti, en mä mikään homo ole".

Mies siirtyi seuraavalle taksille, näytti viisisatasta ja kysyi kuskilta; "tota jos annat mun vetää sua perseeseen saat viisi sataa". Kuski sanoi "ei helvetti, en mä mikään homo ole".

Mies jatkoi seuraavalle taksille, näytti viisisatasta ja kysyi kuskilta; "tota jos annat mun vetää sua perseeseen saat viisi sataa". Kuski sanoi "ei helvetti, en mä mikään homo ole".

Näin menetellen mies jatkoi kunnes tuli taksille joka oli heittänyt hänet edellisenä iltana pihalle. Mies sanoi kuskille: "tota olin vähän kännissä ja vaikka heititkin mut ulos niin heitä mut himaan niin saat viisisataa..." Taksikuski oli mielissään ja suostui heittämään miehen himaan. Taksin lähtiessä liikkeelle mies heilutteli ikkunasta sitä viisisatasta...

 

http://awhuumori.cjb.net