Ole vahva...


Vanki karkasi vankilasta, missä hän oli ollut 15 vuotta. Hän pysähtyi talon luo ja murtautui sinne. Hän löysi nuoren avioparin vuoteesta. Hän veti miehen sängystä, heitti hänet tuolille, heitti naisen vuoteeseen ja kumartui hänen ylleen. Hän suuteli naisen niskaa, sitten nousi pois ja meni kylpyhuoneeseen.

Kun hän oli siellä, aviomies sanoi vaimolleen: "Kuuntele, tämä kaveri on vanki, katso hänen vaatteitaan! Hän on luultavasti viettänyt pitkän aikaa vankilassa, eikä ole nähnyt naista vuosiin. Näin sen tavasta, jolla hän suuteli niskaasi. Jos hän haluaa seksiä, älä kiellä, älä vastustele, tee mitä hän haluaa sinun tekevän, anna hänen tulla tyytyväiseksi. Tämä kaveri on vaarallinen, jos hän suuttuu, hän saattaa tappaa meidät. Ole vahva kultaseni. Minä rakastan sinua."

Hänen vaimonsa vastasi: "Hän ei suudellut niskaani vaan kuiskasi korvaani. Hän kertoi minulle huomanneensa sinut erittäin seksikkääksi ja kysyi, josko meillä on yhtään vaseliinia kylpyhuoneessa. Ole vahva, kulta. Minäkin rakastan sinua..."