Kuinka juon toisten viinoja koko illan?


Tämäpä onkin hankala kysymys. Tapojahan on monia. Eräs yleisesti käytetty tapa on täyttää muutamia kossupulloja vedellä. Nyt kun kamu juo kaljaa, voit vaivihkaa todeta, että "eipä tuota viitti vielä näin aikasessa vaiheessa ruveta särppimään kossua". Tämä lause synnyttää vastapuolessa odotuksia osingoista ja hämpä päättää tarjota pilsupullon. Tällä menetelmällä voi saada hyvinkin monta pulloa, varsinkin jos retkue on suuri.

Entä kun kossut pitäisi avata? Helppoa kuin mikä. Juuri kriittisellä hetkellä pullot hojeltuvat käsistä (lavuaarin yllä heh heh) ja se niistä "vesistä". Kiroile kuin ite piru tapahtuman jälkeen. Tästä on se etu ettei kukaan uskalla tulla puhumaan juomistasi kaljoista. Päinvastoin jokupa saattaa tulla tarjoamaan lohdutus ryyppyä, joka on sinulle niin niin niin vastenmielistä. Jatka sadattelu noin puolen tunnin ajan. Voit olla varma että lohtunaukut eivät jää yhteen.

Entä tuon esityksen jälkeen. Toimi seuraavasti: Etsi tyhjäpullo (Ei tule varmasti olemaan vaikea tehtävä) jossa on hieman pilsua pohjalla. Älä kuitenkaan juo pohjaa, vaikka mielesi kovasti tekisikin. Valuta pulloon hieman vettä, jotta se näyttäisi täydemmältä. Älä liioittele!! Käyskentele huoneissa uhria etsien. Kun uhri on löytynyt, siirry vaivihkaa välittömään ympäristöön. Kun uhrin laittaa pullon pöydälle, aseta oma pullosi pöydälle niin että sekoittumisen mahdollisuus on mitä suurin. Nyt vain sopivan hetken kuluttua nappaat täydemmän oluisemman pullon. ja eikun juomaan...

Entä jos käy käry? Tämän tavan nerokkuus piilee juuri siinä, ettei käryä käy. Toteat vain että "kappas pullot tais männä sekaisin". Entäpä jos uhri kysyy mistä sait kaltsun? Vastaat että "ol mulla muutamia putelleja jemmassa". Epäilyt karisee kuin koivusta lehdet syksyllä.

Loppuillan vinkki: Kun ilta on edennyt riittävän pitkälle alkaa pöydille kertyä enemmän ja vähemmän täysiä pulloja. Suorittamalla pikaisia laskutoimituksia voit havaita juotavissa olevia pulloja olevan merkittävästi enemmän kuin kaatuilijoita. Siis ei muuta kuin pöydän ääreen ja lausu "mikähän oli mun pullo!?". Tämä laukaisee rökäleporukan suojeluvaiston päälle ja itse kukin haalii oman lapsukaisen kätöseen. Nyt poimit ylimääräiset putellit muina miehinä omaan katraaseen. Ja meno jatkuu...

Myös muistelu taktiikka voi johtaa haluttuun tulokseen. Toimi näin: Aloita keskustelu menneistä vapuista eli kuinka mukavia ne oli ja pla pla. Kuinka oli juotu SINUN viinoja sinäkin vappuna, kun ... Jo on ihme jos ei porukan omatunto ala kolkutella. Heitä löylyä lisää kiukaaseen ja vihjaile että seuraavassa rymyjuhlassa meinaat hommata roheesti kurkun kostuketta. Tämän jälkeen voit olla varma, että jonkun sexpackistä irtoaa tölkkeröinen sinun kätösen hellään puristukseen.

Voit myös käyttää sadattelu-taktiikkaa. Jupise alkuillasta suureen ääneen siitä miten et ehtinyt vinkkukauppaan. Mainosta myös mitä olisit ostanut jos olisit "mukamas" ehtinyt. Jos joku nyt rupeaa urputtamaan että onhan pilsukauppa auki, niin turvaudu seuraavaan selitykseen: "Miks luulet että mä myöhästyi liinavaatekaupasta?? Mun pankkiautomaattikortti imuttui ostarin pankkarin sisään!! Per..., saat.., hel..". Nyt astuu mukaan sairaus nimeltä sääli. Kamusi tarjoavat sinulle muutamia oluita ja kertoilevat haikeina omista pankkikriiseistään. Sinä tietysti naureskelet olemattomaan partaasi ja särpit pilsuvettä kuin vettä konsanaan.

Entäpä kun ölvi on parantanut kamut sairaudesta? Hm....... Nyt on aika ottaa käyttöön järeät aseet. Kysy voisko joku myydä velaks yhden tai kaks putellia. Jos hyvin käy joku tarjoaa sulle vielä yhden putellin sanoen "Ota tosta, ei tarttee maksaa takaisin". Nyt on sinun aika toimia. Tarjoa vuorostasi tarjoajalle tupakki. Tämä aiheuttaa muissa ryypiskelijöissä empatiapuuskan ja parantaa mahdollisuuksiasi saada myös muilta ilmaisanteja.

Entäpä jos mikään ei auta. Ilmaista viinaa ei heru, ei sitten millään, eikä mistään? Silloin on pakko turvautua teatteri taitoihin. Tekeydy voimakkaassa humalatilassa olijaksi. Kaatuile, mokella, huutele parvekkeelta hävyttömiä ohikulkijoille, rallattele, räyhää, möykkää ja karista tupakkia sinne tänne. Päätä loistelias näytös näennäis sammumiseen eli rupea nukkumaan olkkarin sohvalle. Näin toimiessasi muut eivät pääse selville karmeasta salaisuudestasi. Juhla ilman viinaa on teeskentelyä!!

 

http://awhuumori.cjb.net