NHCD ESIINTYMISRYHMÄ TANSSINOHJAUS TAPAHTUMAT KILPAILUMENESTYS LINKIT
 
Jäsenmaksut ja tanssikorttien hinnat vuodelle 2010
 
Liittymismaksu 10 €
Jäsenmaksu (tilille SP-Optia 460020-2115517) 25 €
Kannatusjäsenmaksu 10 €
Tanssikortti (10 harjoituskertaa)  
  jäsenille   25 €
  ei jäsenille   40 €
Kausikortti Kevät 2010 (voimassa 1.1. - 31.5.)  
  jäsenille   40 €
  ei jäsenille   55 €
Kausikortti Syksy 2010 (voimassa 1.9. - 31.12.)  
  jäsenille   35 €
  ei jäsenille   50 €
   
Yhdistyksen järjestämille kursseille ja harjoituksiin osallistuminen ei edellytä jäseneksi liittymistä. Yhdistys tarjoaa kuitenkin jäsenilleen alennuksia tanssinohjausmaksuista, kustantaa osittain tai kokonaan jäsenille yhteisiä matkoja kantritapahtumiin ja tukee jäsenten kantritanssiharrastusta.

North-Hill Country Dancers -yhdistyksen jäsenyyttä voi anoa jokainen kantritanssin peruskurssin käynyt tai vastaavat taidot omaava henkilö vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, josta ilmenee henkilötietojen lisäksi kuvaus kantritanssitaidoista. Voit halutessasi käyttää myös valmista jäsenhakemuspohjaa (Word-dokumentti, 20kt).

Kannatusjäsen on oikeutettu kaikkiin samoihin etuihin kuin varsinaiset jäsenet paitsi ei alennuksiin tanssikorteista. Kannatusjäsenyyttä voit hakea käyttämällä valmista kannatusjäsenhakemuspohjaa (Word-dokumentti, 20kt).

Jäsenhakemuksen voi jättää tanssitunnilla ohjaajalle tai hallituksen jäsenelle. Vaihtoehtoisesti sen voi myös lähettää hallituksen puheenjohtajalle Kaisa Karhulle sähköpostin liitetiedostona kaisa.karhu(a)oulu.fi.