Java-sovelmaan piilotettu sähköpostiosoite

Oman sähköpostiosoitteen laittaminen websivulle on nykyisin vaarallista, sillä roskapostittajien robotit liikkuvat sivuilla ja keräävät sähköpostiosoitteita. Yksi vaihtoehto on ollut piilottaa yhteydenotto-osoite kuvaan, jolloin osoitteenkerääjärobotti ei voi lukea sitä. Tämä kuitenkin hankaloittaa sivulla vierailevan sähköpostin käyttöä. Sijoittamalla sähköpostiosoite java-sovelmaan saavutetaan kuitenkin samat edut kuin kuvaan piilottamisella: osoitteenkerääjärobotti ei osaa lukea sitä, mutta osoite on helppo kopioida tekstikentästä ja liimata sitten sähköpostiohjelman osoiteriville.

mailto:zdzislaw

Voit laittaa tämän sovelman myös omalle sivullesi ja antaa sille oman osoitteesi. Oma osoite annetaan parametrilla, mutta koska osoitteenkerääjärobotti lukee myös sivun lähdekoodiin kirjoitetut tekstit, niin parametriä kirjoitettaessa piste korvattaan isolla P:llä ja at merkki isolla A:lla.

Ohjeet: imuroi StealthAddress.class tiedosto, ja sijoita se sivusi kanssa samaan hakemistoon. Katso sivulle lisättävä HTML-koodi tämän sivun sourcesta:

StealthAddress.java

Abstrakti keinotunneohjelmointi

Tulevaisuuden musiikki - Monitiedostoista Javalla?

Muuta hauskaa Javalla