Alkoholi ja potenssi - alkoholi ja erektio


Jos ei ole kyse pienistä määristä. alkoholi heikentää erektiota sitä enemmän, mitä enemmän sitä on veressä. Myös orgasmin saavuttaminen kestää kauemmin, sekä miehillä että naisella. Myönteisenä puolena on se, että myös ennenaikainen siemensyöksy todennäköisesti viivästyy, jos yhdyntä onnistuu. kolmannes miehistä kärsii liian nopeasta siemensyöksystä.


Alkoholi leviää hermostoon, ja haittaa hermoston välittäjäaineen, asetyylikoliinin toimintaa. Ilmeisesti alkoholi haittaa ilmeisesti myös tärkeän typpioksidin (NO) toimintaa. Asetyylikoliini on välttämätön erektion ja orgasmin saavuttamiseksi.


Alkoholi heikentää tuntohermojen herkkyyttä ja aiheuttaa lievää tunnottomuutta. Tämä heikentää erektiota ylläpitävää refleksiä (Erektio on selkäydintason refleksi ristiselän S2-4 tasolla. Erektio ei välttämättä tarvitse ”käskyä aivoista” – osa selkäytimestä halvaantuneista saa erektion penistä hieromalla – samasta syystä miehen voi myös raiskata).

TESTOSTERONI

Alkoholi vaikuttaa myös maksassa ja kiveksissä. Maksassa ja kiveksissä alkoholi vaikuttaa siten, että se haittaa testosteronin muodostumista. 7-8 Ravintola-annosta alkoholia vähintään testosteronin määrää jopa viidennekseen seuraavaan aamuun mennessä. Tällöin testosteronitason palautuminen normaaliksi kestää vuorokauden.

Nuorilla miehillä testosteronin määrä veressä on kuitenkin hyvin korkea, eikä sen laskeminen ole mikään katastrofi. Hieman vanhemmilla miehillä testosteronin lasku vaikuttaa enemmän. Matala testosteronin taso ei ole este yhdynnälle. Sitä voi kompensoida esim. kumppanin aktiivisuudella. Joskus ennenaikainen siemensyöksyyn voi johtua liian korkeista testosteronin pitoisuuksista veressä, tällöin alkoholi auttaa ongelmaan.

RAUHOITTAVA VAIKUTS JA VIREYSTILA

Voi vaikuttaa yllättävältä, mutta alkoholi on itse asiassa rauhoittava aine. Suuremmat annokset johtavat nukahtamiseen. Tämä vireystilan lasku, eli tarvittavan pirteyden puuttuminen, voi johtaa erektiovaikeuksiin. Sama vaikutus on rauhoittavilla lääkkeillä.


Rauhoittavasta vaikutuksesta on myös hyötyjä. Jos nuorella miehellä on vaikeus saada erektio, on käytännössä syynä se, että hän on liian jännittynyt. Rauhoittavana aineena alkoholi poistaa tätä jännitystä. Kysymys on oikeasta annostelusta, liika on aina liikaa.


Käytännössä HIV tarttuu seksiteitse siten, että humalassa unohdetaan varovaisuus, ja kondomeja ei käytetä!


Jos ajatellaan miksi alkoholia tai huumeita käytetään, Niin pääsyynä on ajatus tehokkaammasta seksin saamisesta.

huumeita usein markkinoidaan siten, että niillä olisi jokin erityinen seksuaalinen vaikutus. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kaikki huumeet vaikuttavat epäspesifisi, ei liene eivät vaikuttaa erityisesti seksuaalisiin toimintoihin, vaan yleisesti kaikkiin ihmisen toimintoihin. tietenkään ei voi koskaan unohtaa plasebo vaikutusta. tehokasta lemmenjuomaa ei ole vielä keksitty - valitettavasti .


Pitempiaikainen alkoholismi aiheuttaa hermojen tuhoutumista ja pysyvää impotenssia.


Miksi ravintoloiden on pakko myydä mahdollisimman paljon alkoholia?

Peniksen koon java-vertailurobotit

Netin parhaat iskuohjeet

SENTIT.NET Etusivu