Näkökohtia naisten iskemiseen

1. Miehet usein vähättelevät omaa rakkauden ja hellyyden kaipuutaan ja piilottavat tämän seksuaalisen halun peitoon. Vaikka varsinainen tarve on löytää helpotus yksinäisyyteen, saada kokea rakastetuksi ja hyväksytyksi kokemisen tunne, se tietoisella tasolla puetaan ronskisti sanoiksi. "Tekee mieli pillua". Naisilla tilanne on enemminkin päinvastoin, eli seksin tarve yliromantisoidaan. Onko tämä ero katoamassa?

2. Rakkaus ja seksi liityvät usein yhteen. Ihminen on kykenevä näyttelemiseen, teeskentelyyn ja tunteiden erottamiseen toiminnasta. On täysin mahdollista suorittaa yhdyntä liitäen siihen minimaalisesti tunteita toista osapuolta kohtaan. On siis mahdollista erottaa rakkaus ja seksi toisistaan. Kuitenkin käytännössä, eli valtaosassa tapauksista rakkaus ja seksi kietoutuvat läheisesti yhteen. Jopa ostettaessa seksiä protituoidulta rakkauden tunteet tai niiden esiasteet ovat jossain määrin mukana. Kun useissa tutkimuksissa on kysytty sinkkunaisilta, miksi he harrastavat satunnaista seksiä harvoin, on selityksenä se, että seksiin liittyvä ihastuminen ja eron tuottama pettymys ovat niin raskaita tunteita kokea, että kynnys satunnaisiin suhteisiin nousee. Tilanne ei välttämättä ole erilainen miehillä, vaikka kunnon miehen tulee karskimmin kieltää nämä tunteet ulkoisesti ja myös omasta tietoisuudestaan.

Tehokkaat huijaukseen perustuvat iskumenetelmät

3. Haluatko seksiä vai rakkautta? Tätä kysymystä on hyvä pohtia. Jos haluat rakkautta, niin onnistuneen iskutapahtuman jälkeen hyvänolon tunne tulee siitä, että kokee itsensä hyväksytyksi ja rakkauden kohteeksi. Samalla myös itsetunto nousee. Jos taas keskittyy seksiin, on tyytyväisyyden syy itse fyysinen nautinto ja naisella ja hänen ulkonäölläkään ei ole niin väliä.
Kolmas vaihtoehto on hetken huuma ilman sitoutumista: matkoilla, risteilyillä, ym. voit hetkeksi rakastua ilman pitempiaikaista sitoutumista suhteeseen.

Mitä on romanttinen rakkaus?

4. Alkoholi on käytännössä usein mukana onnistuneessa iskutoiminnassa. Etenkin kun hankitaan tilapäistä seuraa.
a: Alkoholi vähentää pelkoja ja jännitystä ja tekee aloitteellisemmaksi ja rohkeammaksti.
b: Humalainen ihminen saa rikkoa arkisia normeja - hän voi esimerkiksi mennä juttelemaan ventovieraalle naiselle. Jos olet selvinpäin, ja ehdottelet naiselle seksiä, sinua pidetään sairaana pervona, mutta humalassa kaikki menee viinan tiliin.
c: Venäläinen sanalasku sanoo: Ei ole olemassa rumia naisia - on vain liian vähän votkaa.
e:Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan raskaasti juovat nuoret olivat 5 kertaa todennäköisemmin yli kymmenen seksikumppanin kanssa vuodessa.

Koska humalassa naisten iskeminen onnistuu useille miehille paremmin, voimmeko vetää tästä sen matemaattisen johtopäätöksen, että mitä useammin olet humalassa, sitä todennäköisemmin onnistut iskemään naisen? Eli matemaattsesti ottaen kannattaisiko olla aina kännissä?

 
Ainakin moni alkoholisti on karvaasti todennut, että juomisen lopettaminen on johtanut myös vakavaan pitkäaikaiseen selibaattiin. Koska riski sairastua alkoholismiin on verrannollinen juodun alkoholin määrään, kannattaakin tämän takia rajoittaa muuta juomista, eli ottaa viinaa vain tilanteissa ja paikoissa, joissa naisten iskeminen on mahdollista. Ei siis kannata läträtä miesten saunailloissa tai yksin kotona.

Alkoholin ikävänä sivuvaikutuksena on myös potenssin lerpahtaminen. Tämä alkoholin vaikutus on yksilöllinen, ja toiset pystyvät kunnon suorituksiin myös tukkihumalassa. Helppohan tällaisten sitten on kehuskella naisseikkailuilaan tavalliselle jäppiselle, jolla hepin heilutus humalatilassa ei onnistu.
Alkoholi ja potenssi - alkoholi ja erektio

Vastaus rakkauden mysteeriin
5. Ulkonäkö vaikuttaa eniten nuorena, iän myötä ulkonäön merkitys vähenee. Kun etsitään elämänkumppania, niin luonteen ominaisuudet alkavat painaa enemmän vaassa. Vaikka nuorena ja lihavana voi tuntua, että toiseen sukupuoleen lähestyminen on mahdoton tehtävä, niin esimerkiksi ylipainoiset jäävät vain 20%:a useammin sinkuiksi kuin normaalipainoiset (Amerikan ylipainoisten liiton aineistoa).

Viisi pahinta vikaa: huono hygienia, parta, liika humala, hiplailu, kengät

Vaikka usein toistellaan fraasia sisäisen kauneuden merkityksestä, niin tosiasiassa kauniit menevät yleensä yhteen kauniiden, keskitasoiset keskitasoisten ja rumat rumien kanssa. Me kaikki asetamme itsemme jollekin kohdalle "kuinka-haluttava-olet" asteikolla. Tulevaa puolisoa etsitään samalta kohtaa asteikosta kuin itse olemme. Tärkein vaikuttava seikka tällä asteikolla on ulkonäkö. Sijoitusta huonontaa mm. Poikkeava käyttäytyminen, psyykkinen häiriintyneisyys. Nykyinen kulttuurimme ei hyväksy ajatusta, että rikkaudella tai omaisuudella ruma vanha mies ostaisi itselleen kauniin nuoren vaimon (aivan oikein). Tietenkin, kun valitset elämässäsi itsellesi kumppania ehkä loppuelämäksi, niin luonnekysymykset ovat ratkaisevia. Mutta käytännössä sopivan luonteen omaavia naisia on runsaasti, ja tietenkin valitset heistä kauneimman minkä voit saada. Samalla tavoin naiset valitsevat sopivan luonteisista miehistä mahdollisimman komean. Jos et nöyrry ihastumaan oman tasoisiisi naisiin, jäät ilman naista. Liian kauniisiin ja tavoittamattomiin naisiin ihastuminen yli kaksikymppisenäkin voi olla oire siitä, että et todella haluakkaan jakaa elämääsi naisen kanssa.

Mutta: Rakastumme aina omaa tasoa ylempänä oleviin!

Evoluutiopsykologiaa ulkonäön merkityksestä: Oletko biologinen mies vai kulttuurimies?

 

6. Tilanteet, joissa tytöt jättävät tavallisen elinpiirinsä herkistävät heidät miehille. Tällaisia tilanteita on esimerkiksi opiskelupaikkaunnalle muuttaminen, matkat, seminaarit, ym. tilanteet missä voi tuntea yksinäisyttä. Miehillä tällainen tilanne oli ennen vaimon synnytyslaitoksella olojakso, jonka aikana vaimon pettäminen oli niin yleistä, että nykyisin sairaalat järjestävät isälle ja äidille yhteisen perhehuoneen.

7. Don Juan on vain unelmaamme. Don Juan -tyyppejä on tietenkin olemassa, mutta psykologinen tutkimus on paljastanut, että he kärsivät luonnehäiriöstä ja naisten iskeminen on heille pakonomainen tapahtuma johon liittyy kyvyttömyys solmia todellisia pitkäaikaisia rakkaustuhteita. Suoraan sanoen ihmiset jakaantuvat kahteen ryhmään, 1.Perheihmisiin, jotka nopeasti ain ajautuvat kiinteisiin ihmissuhteisiin ja muodostavat parin ja 2. Sinkkuihin, joilla on vaikeus solmia läheisä ihmissuhteita ja joiden kanssa yhteiselämä ei onnistu. Jos ihminen ei noin 28-vuotiaana ole seurustellut pitkäaikaiseti (vuosia), niin hän erittäin suurella todennäköisyydellä jää sinkuksi loppuelämäkseen. Jos lukeudut perhe-ihmisiin, on Don Juan -ihanteen toeuttaminen vaikeaa jos ei mahdotonta. Tämä ei kuitenkaan saisi olla tekosyynä sille, että aristelet aktiiviseen toimintaan ryhtymistä ja jäät surkeana seinän vierelle seisomaan. Älä surkeile tai luuseroi.

Don Juan tyyppejä tutkineet ovat myös tuleet tulokseen, että nämä myös vihaavat naisia. Tämä ei ole mikään ihmeellinen havainto. Jos ajatellaan, että rakkaus on halua olla toista lähellä ja yhdessä, niin viha tai aggressio on taas halua päästä toisesta eroon tai jättää tämä. Tällöin jos suunnitelmissa on iskeä vain yhden yön seuralainen, niin ajatushan on samalla: "Tuon tytön minä huomisaamuna jätän". Elämässä ei pidä olla liian häikäilemätön ja tyly muita ihmisiä kohtaan, mutta ei pidä olla myöskään liian kiltti ja nyherö.8. Myös monet naiset ovat etsimässä yhden illan seuraa - opettele tunnistamaan heidät. Toiset naiset ovat ravintolassa ystäviensä seurana, toiset mahdollisesti kohdatakseen suuren rakkauden. Jos olet kuitenkin itse etsimässä vain yhden illan seuraa, tehokkain vaihtoehto on löytää samanlaista seuraa etsivä tyttö. Tämän oppii kyllä havaitsemaan. Älä yliarvioi viettelytaitojasi eli mahdollisuuksiasi vaikuttaa naisten päätöksiin.

9. Älä puhu seksistä! Yleensä ei kannata puhua seksistä iskettävän naisen kanssa. Erityisesti ei kannata kertoa härskejä vitsejä.

10. Ja sitten ei kun kylille kehuskelemaan... Kun olet onnistunut naisen iskemisessä, on mielesi tietenkin täynnä riemua pitkän odotuksen päättymisestä ja mielesi tekee ylpeänä kertoa siitä koko seutukunnan kavereille. Pitemmän päälle kannattaa kuitenkin hankkia maine, että osaa pitää visusti suunsa seksiseikkaluista ja säilyttää salaisuudet kuin muuri. Yllättävän moni nainen on valmis pieneen seikkailuun, mutta samalla pelkää että seikkailu tulee ilmi ja muiden ihmisten tietouteen lörpöttelevän kumppanin kautta.

11. Amerikkalaisen seksioppaan ohje: Tutustuessasi partneriin, puhu hänen kanssaan - näin hänelle tulee selväksi, että et ole psyykkisesti sairas. Hoikistumalla voit parantaa mahdollisuuksiasi - Kalorivisat opettavat ruokien kaloriarvot

Populuksen etusivu
TIEDOSTAMATON.NET