VASTAUS RAKKAUDEN MYSTEERIIN

Älä kysy: "Miten kaksi ihmistä löytävät toisensa ja rakastuvat?" Vaan kysy: "Miksi työnnämme kaikki muut ihmiset pois?"

Meidän täytyy koko ajan työntää ihmisiä pois rakkautemme piiristä. Maailmassa on paljon ihmisiä, emme voi rakastaa heitä kaikkia. Jonkun ihmisen kohdalla teemme poikkeuksen - emme työnnä häntä pois vaan päästämme hänet sisään rakkautemme. Kun emme työnnä häntä pois, meissä jo oleva valmis rakkaus loksahtaa häneen.

Ei äiti rakastu lapseensa sen takia, että lapsi on erityisen hurmaava. Vaikka hän voi kutsua lastaan pikku hurmuriksi, niin rakkaus syntyy siitä, että lapsi on siinä ja äidillä ei ole mitään syytä työntää lastaan pois vaan hän voi antaa rakkauden vapaasti tulvia lapseen.

Rakkaus on aina täydellistä, ei voi olla vain osittain rakastunut tai vähän rakastunut. Toisen joko päästää lähelleen tai työntää pois.

On monia teitä päätyä siihen, ettemme työnnä jotain ihmistä pois. Jos uskot rakkauteen ensi silmäyksellä, niin pelkkä silmäys voi johtaa ihmisen päästämiseen lähellesi Aiemmin avioliitot syntyivät yllättävän raskauden seurauksena, mutta silti niissäkin rakkaus kukoisti. Rakkauden ei tarvitse syntyä pitkän etsiskelyn tai vaiherikkaiden tapahtumaketjujen kautta - riittää kun jostain syystä toisen pois työntäminen loppuu.

POPULUKSEN ETUSIVU - hypertekstejä kellarista
KESKIARVOPSYKOLOGIAA
Naisten iskemisohjeita

mailto:populus@nic.fi