PENISSTROLEK JÄMFÖR STORLEK AV DIN PENIS MED HJÄLP AV JAVA-JÄMFÖRAREROBOTTAR


I dessa jämförelserobotar har jag använt forskningsresultat av tre olika undersökningar. Den första undersökning har genomfört av The Alfred C. Kinsey Institute for Sex research och undersöknings deltagare van gollege-studenter. De andra två undersökningar är nyare och genomfört i Internet. Den första är amerikanskt Websurvey (resultatsida av Websurvey på engelska ) och den andra är webundersökning gjort av kondomtillvärkare Durex. Enligt Durex motsvarar deras webundersökningrsesultat de resultat, de har fått i kliniska mätningar. Durex har i sin webundersökningsmaterial en underligt höjdpunkt när det var fråga om mycket stora penistorlekar. De forskarna ansåg att orsaken var skämtare. I roboten har jag helt enkelt städat bort skämtarnas svar.

Längdroboten:

Användning: Mäta längden av din styv penis på översidan från blygdben till spetsen av ollonet. Efter du har fått mätningresultatet, klicka med mus motsvarande ställnig på applettens skala. Olika undersökningmaterial (Kinsey, Websurvey, Durex) ger lite olika resultat, så klicka byt undersökning på vallista, och Knäppa PÅ NYTT MÄTNINGSKALA.

TJOCKLEK

Mäta omfånget (inte diameter) av styv penis med hjälp av måttband. Skriva resultatet till textrutan. Här finns två skilda robotar, den ena använder Kinseys resultat, den andra Websurvys resultat. Durexreslutat är här inte med.


Robot som andvänder Websurveys resultat från frågeformulär på amerkikansk websida


.På engelska - Javafinn gratis java-appletter med källkod java spel


Kan man påverka sin penis storlek? Icke kommersiel sida


Appletter av - Sentit.net
populus@nic.fi
Bilder av Kinseys undersökningresultater distribution av längden
pituuden prosenttijakauma
Bild på Kinseys material tjcklekdistribution
paksuuden prosenttijakauma