Pekka Sirkiän kotisivu

A v a t t u   1 1 . 5 . 1 9 9 9 

P ä i v i t t e t t y  25 . 10 . 2 0 0 4 _ P S

Hei, olet saapunut Pekka Sirkiän kotisivulle!

Uusinta uutta 2004
 

Jos katsot televisiota, sinua ehkä kiinnostaa vierailla uuden kotimaisen "Kolme i:n" tv-tuotantoyhtiön sivuilla (tekeillä/under const):
3I:n kotisivu
Jos olet tieteiskirjallisuuden (science fiction) ystävä ja etsit Suomen Tieteiskirjoittajat ry:n kotisivua, niin klikkaa auki:
STk ry:n kotisivu
Jos etsit STk-klubin (isännän) kotisivua, niin sellainen on avattu 11.1.2003:
 
STk-klubin kotisivu
Jos olet polkupyöräilyn ystävä ja etsit Rantapyörä ry:n kotisivua, niin sellainen (historiallinen) on avattu 23.12.1999:
Rantapyörä ry:n (historiallinen) kotisivu
 

Pekka ja PogliaghiNykyisin harrastan (kunto)pyöräilyä Helsingin Polkupyöräilijät ry:n jäsenenä:

Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry

Jos haluat kurkistaa nostalgisen 1980-luvun nostalgisimpaan lukuvuoteen 1982–83, niin vierailepa Vesivallin lukion (nyk. Karhulan lukio) III D:n kotisivulla:
III D:n kotisivu

 

Hyvät väriyhdistelmät internetissä

 
Musta valkoisella
Sininen valkoisella
Vihreä valkoisella
Musta keltaisella
Musta harmaalla
Sininen harmaalla
Valkoinen harmaalla
Keltainen ruskealla 
Valkoinen mustalla (negatiivi)

Kuten huomaat, kaikki värit eivät ole aivan yhtä käyttökelpoisia internetissä. Päätteettömillä otsikkokirjasintyypeillä (Arial, Helvetica) saat taustavärin ja tekstin erottumaan hieman paremmin toisistaan.

Muista, että käyttämäsi värit saattavat muuttua jonkin verran eri "loppukäyttäjillä".Tämä johtuu siitä, että atk... korjaan, pc-maailma ei ole (vieläkään) täydellinen.

Muistathan myös, että tämä ihmislajimme lukee mieluiten kapeaa palstaa, lyhyitä kappaleita ja noin 9–12 pisteen tekstikokoa.

J.K. Huonoja väriyhdistelmiä en tässä kerro; niitä kun on aivan käsittämättömän paljon... Katso vaikka omalle www-sivullesi ;-)

 ...varattu...


Tämä viestimies Sirkiästä Riihimäen viestirykmentin radiokomppaniassa 1983 piirretty kuva kertoo paremmin kuin tuhat sanaa millaisille tavoille "miesten koulu" opettaa nuorisomme parhaimman aineksen (tai osan siitä ;-)

Sittemmin kertausharjoitukset (v. 1987 ja 2004) ovat opettaneet (ei enää niin nuorta) viestimiestämme nauttimaan suomalaisen metsäluonnon kauneudesta & vuodenaikojen vaihtelusta – sekä tarjonneet hänelle ainutlaatuisen mahdollisuuden matkailla (varsin laajasti) maassamme ;-)
 

VIDEO MELIORA PROPOQUE, DETERIORA SEQUOR
AEQVANIMITAS

Jos haluat viestiä minulle lisää hyvän maun & sovinnaisen tavan mukaisia www-väriyhdistelmiä, pyöräilyasioita, III D:n kuulumisia tai ns. fenomenologisia vinkkejä, niin mailaapa, ole hyvä, osoitteeseen pekka.sirkia@nic.fi – Kiitos. 

Pahoittelen, etten ole ehtinyt päivittää sivujani kovinkaan ahkerasti viime aikoina; on ollut paaaaaaaaljon muuta, ns. tärkeämpää tekemistä. __PS (25.10.2004)

Tulossa kenties jo vuoden 2005 aikana kotisivulleni:Kyllä, Pekka Sirkiän sivu © 1999-2004 loppuu tähän! Kiitos visiitistä ja käypä toistekin! Uusintavisiitillä saatat löytää lisää ns. funktionaalista materiaalia, ehkä hömppä(valo)kuvia... kenestähän...? Joku jo ehti kommentoida, että www-sivuni ovat täsmälleen näköiseni, vieläpä useammasta kuvakulmasta :-)