Pentuja


Carmals Nettle (Nessla) on kantavana ja pennut syntyvät viikolla 15
Espoossa omistajan Veronica Lindahlin luonna ja ovat luovutusikäisiä viikko 23

 

 

Carmal's Enyas Nessla Databas

Nessla on ruotsin tuonti Carmal's kennelistä. Minulla on Nesslaan  jalostusoikeus. Nessla on erittäin oppivainen ja työhaluinen koira joka tekee kaikkeensa mielyttäkseen ohjaajansa. Koira on rauhallinen ja keskittyväinen eikä ääntele, sillä on hyvä riistanlöytämiskyky eikä luovuta ensi hätään. Se on ystävällinen ja selväpäinen koira. Se on mukana sekä sorsa- kyyhkys- että fasaanijahdeissa, missä se on  osoittautunut olevansa erittäin hyvä.

Lonkat : B/B
Kyynärät : 00 
Silmät : Ok 

Geenitestit:
prcd PRA : Normal / clear
CMN : Normal / clear
EIC : Normal / clear
MFD/SD2 : Normal / clear

Metsästyskoe : 2 x VOI 1
WT(working test) : VOI 1
Käytännön metsästyskoe hyväksytty

Searover Kits Perfect Partner Databas

Pele on ruotsin tuonti Searover kennelista. Koira on vankkarakenteinen, helposti oppiva, rauhallinen mutta vauhdikas uros. Sillä on todella toimiva on- ja off-nappula Samasta pentueesta on useita käyttövalioita,sekä Ruotsissa että Norjassa. Pele on yleensäkin useamman koiran porukassa hyvin sopuisa kaikkia kohtaan eikä yritä pomotella .Se on todellinen herrasmies.Lonkat : A/A
Kyynärät : 00 
Silmät : Ok 

Geenitestit:
prcd PRA : Kantaja
CMN : Normal / clear
EIC : Normal / clear
MFD/SD2 : Normal / clear

Metsästyskoe : 5 x ALO1


Vanhempien geenitestien perusteella pennut eivät tule sairastumaan PRA, CNM,MFD/ SD2 tai EIC -sairauksiin. Pele on PRA geenin kantaa. Nessla on vapaa, joten syntyvät pennut ovat siis geenin suhteen puhtaita tai kantajia. Geenin kantaminen ei millään tavalla vaikuta terveyteen, se täytyy vain huomioida siinä vaiheessa jos koiraa käytetään edelleen. jalostukseen.