Vaasan  Jäähallissa  28.4.2001  klo 16.00

ILTASHOW  RADISSON NIGHTISSÄ  OLI HUIPPUJUTTU !

Kiitos RadioVaasa 99,5 joka oli  tapahtuman virallinen RADIO

 

 

Ensi- ja turvakoti: KIITOS OILERS JA LEGENDS !!!

 

 

PÅ SVENSKA HÄR !

 

OILERSIN KOKOONPANO TÄSSÄ

Legends kokoonpano

LÄMÄRIKISA!

    Tiedustelut:  Tapio Osala              AVUSTUSKOHTEEN VIESTI

 

Kiitos Sponsorit;

RadissonSAS Royal Hotel Vaasa,  FENNIA

Sinebrychoff, Finnair,

Automika,

CNCTekniikka,

RadioVaasa,

Uusi Vaasalainen, StudioTicket,  PIKIRUUKKI KOY

WaasaBus , WasasportOy,  

Huvipuisto Wasalandia,

Antti Haarala, MultiPrint ,

Vacon Oyj,

Vaasan SähköOy, UnituliOy,     VLP Oy, 

Vasabladet,   KONTE, Fennia

M/s Wasa Queenin henkilökunta

Vaasan                    Jääkiekkoerotuomarikerho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1688 MAKSANUTTA KATSOJAA KUPARISAARESSA PITI TUNNELMAN KORKEALLA. 

MAHTAVA SHOW JOSTA EI YLLÄTYKSIÄ PUUTTUNUT.

Radisson Nightin  Show täytti salin aikaisessa vaiheessa eikä kukaan pettynyt
Olilersien rautaisten ammattilaisten iloitteluun. 
Välillä huumoria välillä rautaista musaa.  Huikea esitys!

Kokonaisuumma, joka meni lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen oli  reilut  85 000 mk (se siis hieman kasvoi vielä jälkeenpäin m.m. Iltagalatuotoilla).  

Kaikki kulut hoidettiin sponsoreiden avulla. Kaikki rahaliikenne kulki
avustuskohteen tilin ja tilintarkastuksen kautta ja kaikki
käteisraha Reino Pärengön kautta ko. tilille.

Kukaan henkilö ei saanut minkäänlaista palkkiota eikä kulukorvausta.

Reino Pärenkö

 

Kiitos Reiska !

Vaikka jotkut ehkä vähättelevätkin  tapahtuman tuottoa, oli se kuitenkin
ihan mukava raha pelkästään avustuksin elävälle arvokasta vapaaehtoistyötä
tekevälle yhdistykselle.

AVUTUSTUSKOHTEEN  VIESTI :

Seija Risberg: Vaasan ensi- ja turvakoti, toiminnnanjohtaja: 

KIITOS  Pietarinkadun Oilers ja Vaasa Legends lauantain upeasta suorituksestanne 

 

Pelinne oli upea SHOW, josta ”ei jääkiekosta mitään ymmärtäväkin”, nautti suunnattomasti.

Ja ennen kaikkea se miksi te pelasitte, se vasta on jotakin, jotakin jolle täytyy nostaa hattua, ja nöyrästi kiittää. Suuri kiitos myös idean isälle ja toteuttajalle Tapio Osalalle.

Vaasan ensi- ja turvakoti - Vasa mödra- och skyddshem ry. sai pelituloina 71.886 mk. Tämän saivat aikaan, kaikki lippunsa lunastaneet, yht.1688 katsojaa.

 

Tämänkertainen avustuskohde poikkeaa jonkin verran Pietarinkadun Oilersien aiemmista avustukohteista, jotka ovat pääsääntöisesti olleet lasten sairaaloita. Meidänkin toiminnassamme lapset ovat etusijalla.  Lapsella ei aina ole hyvä olla, vaikkei vakavaa fyysistä sairautta olisikaan.

 

Turvakoti tarjoaa turvapaikan perhe- ja lähisuhdeväkivallan uhatessa ja tarkoituksena on ehkäistä perheväkivaltaa ja lievittää sen seurauksia, tukea vanhemmuutta ja turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen. Väkivalta perheessä traumatisoi myös lasta, vaikkei hän itse olisikaan suoranaisesti väkivallan kohteena. Työskentelemme erikseen lapsen, naisen ja miehen kanssa. Jokaisella on oma tarina, oma kokemus väkivallasta kotona. Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi ja oikeus saada apua. Työmuotoina kaikkien kanssa erikseen sekä yksilö- että ryhmätyö. 

 

Vaasan ensi- ja turvakoti on mukana v 1997 alkaneessa ja v.2001 päättyvässä, maanlaajuisessa Lapsen aika- projektissa, jossa on kokeiltu ja kehitetty yksilö- ja ryhmätyömuotoja perheväkivallan todistajina tai kokijoina olleiden lasten kanssa työskentelyyn.

 

Ensikoti on paikka jossa riskiolosuhteissa elävää, raskaana olevaa naista, tai jo synnyttänyttä äitiä, tai tulevia nuoria perheitä tuetaan vanhemmuudessa ja elämän hallinnassa.

 

Vaasan ensi- ja turvakodin oma projekti ” Perhe lapsen tukena - vanhemmuus iän ikuinen” toimii kahdella taholla. Väkivaltatyö on miehen kanssa tehtävää työtä perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteissa. Tavoitteena: lapsen ja naisen turvallisuudesta huolehtiminen ja tukea väkivallan tekijää löytämään myönteisiä vaihtoehtoja väkivallan sijaan.

 

Toinen alue on isätyö, jossa tavoitteena on etsiä uusia työmuotoja, joiden avulla voidaan tukea isän vanhemmuutta ja isän ja lapsen suhdetta eron jälkeen. Toimintamuotoina isäryhmät; joissa isät tapaavat toisiaan ja jakavat kokemuksiaan, sekä yhteiset tapahtumat joissa isät ja lapset ovat yhdessä.

Vaasan ensi- ja turvakodilla on myös ympärivuorokautinen puhelinpäivystys numerossa 3129666.

 

Seija Risberg, toiminnanjohtaja

Vaasan ensi- ja turvakoti

 

 

 

 

 

 

Liput: Jääkiekko-ottelu : istumapaikka 50  mk(sylissä istuvat lapset ilmaiseksi)    seisomapaikka 20 mk 

 

Iltagaala :  Radisson Night 50  mk

----------------------------

  PIETARINKADUN OILERS ALL STARS BAND -show   RadissonSAS Nightissä

---------------------

PIETARINKADUN OILERS ??  

 

Oilers on lähinnä pääkaupunkiseutulaisista (nykyisistä ja entisistä) jääkiekkoilijoista, tunnetuista muusikoista ja näyttelijöistä  koostuva  hyväntekeväisyyttä harjoittava ryhmä joka osallistuu vuodessa kahteen tapahtumaan Suomessa ja yhteen ulkomailla.

Jääkiekkoilijoiden joukossa vilahtelee entisiä ja nykyisiä NHL-pelaajia, Jari Kurrista ja Esa Tikkasesta lähtien. Vaasalaisia joukkueessa on esim Jukka Seppo ja voimakokki Hannu ”Osku”Osala. Showporukassa on esim Leningrad Cowboysista tuttua jengiä, Mato Valtosta ym. Sakari Kuosmanen on vakiokalustoa.

Yhteensä ryhmään kuluu yli 60 henkilöä.  Joukkueen lopullinen kokoonpano on ehisessa linkissä. 23-28.4 on odotettavissa Oilersien haastatteluja RadioVaaassassa päivittäin. Oilerseilla on ollut vuosia viikoittainen oma radio-ohjelma Ylen RadioMafiassa. Heidän saamisensa paikkakunnalle ei ole helppoa.

 

Tapahtuma koostuu showpitoisesta jääkiekko-ottelusta ja iltagaalasta.

Ryhmä on vuosien saatossa kerännyt erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin useita miljoonia markkoja. Hyväntekeväisyyskohde on Vaasan ensi- ja turvakoti.  Lippuja ( 100 / 50 mk) tapahtumaan saa StudioTicketistä ja Urheiluliike WasaSportista ja tietenkin jäähallilta ennen tapahtumaa ja Radisson Nightistä velta iltagaalaan..

 

Ehtona ryhmän tulolle on ottelutapahtuman lipputulojen 100 % meno avustuskohteeseen. Tapahtumasta aiheutuvat kulut tulee siis järjestäjän pystyä kattamaan muulla tavalla.

Vaasassa sponsoreina on: Radisson SAS Royal Hotel Vaasa, FENNIA, Sinebrychoff, Finnair, Automika, CNC Tekniikka, Radio Vaasa, Uusi Vaasalainen, StudioTicket,  PIKIRUUKKI KOY,Finne&BeijarOy, Urheiluliike Wasasport Oy,   Huvipuisto Wasalandia, Antti Haarala, MultiPrint, Vacon Oyj, Vaasan SähköOy, UnituliOy, VLP Oy, KONTE; Vasabladet

Pietarinkadun Oilers All Stars Band   SHOW

Tunnetut muusikot ja showmiehet pitävät illalla 28.4 klo 19.30  Radisson SAS Nightissä GAALAn.

VAASA LEGENDS

Vaasan jääkiekkolegendojen avauskokoonpanoa voi äänestää 6 mk maksavalla puhelinsoitolla numeroon 0700 – 01052. 

Legendojen valmentajan toimii valmentajalegenda Jorma ”Jorse” Suokko ja kapteenina Håkan ”Hokku” Hjerpe.  He keräävät myös Vaasan joukkueen. Ottelutapahtuman käytännön järjestelystä vastaa Vaasan Sportin organisaatio. Koko tapahtuman organisoinnista vastaa Tapio Osala. (Juridinen järjestäjä on avustus kohdeVaasan Ensi- ja Turvakoti, jonka kautta rahaliikenne hoidetaan.)

 ----------------

 Tapahtuman tuotto lahjoitetaan   kolmannen sektorin projekteja tekevälle Vaasan ensi- ja turvakoti - Vasa mödra- ochskyddshem ry. :lle. Kaavailuissa on ollut peruspääoman  hankkiminen kunnollisten toimitilojen hankkimiseksi .

Vaasan ensi- ja turvakoti ry:n miesprojekti 1999-2001

PERHE LAPSEN TUKENA - VANHEMMUUS IÄN IKUINEN

Tapahtuman kulut peitetään sponsoreiden avulla , joidenka nimet näkyvät vasemmalla. 

Tapahtuma koostuu leikkimielisestä jääkiekko-ottelusta Vaasan Jääurheilukeskuksessa iltapäivällä sekä iltagaalasta, jossa tunnetut muusikot Pietarinkadun Oilers -joukkueesta esiintyvät RadissonSAS Royal Vaasa Hotelliin yökehossa samana iltana. 

Jääkiekko-ottelun pääsylipputulot käytetään lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Myös iltagaalan tuotto menee samalle kohteelle.

     Tapahtuman rahaliikenne tapahtuu avustuksensaajan   VAASAN ENSI- JA TURVAKOTI –VASA MÖDRA OCH SKYDDSHEM RY:n kautta  taloudenpidon ja tilintarkastuksen takaamiseksi.  

Vaasan jääkiekkojoukkueen  kokoamisesta  ja tapahtuman yleisestä järjestämisestä vastaa Tapio Osala ( 0400 –76 11 85, tapio.osala@nic.fi ) (kulu)korvauksetta. 

 

       Tapio Osala, tapahtuman promoottori

 LIITE: Tietoa avustuksen kohdeprojektista

 

Tapion oma kotisivu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvä. Matsi tiedossa siis...