Perheemme koostuu miehestäni Eerosta, minusta sekä kahdesta tyttärestämme, Stellasta ja Sarasta. Asumme Vantaalla.

Kotona meillä on kolme koiraa ja muihin Behukai-tiimiläisiin pidämme tiiviisti yhteyttä ja tapaammekin toisiamme usein eri tapahtumissa.

 

Stella ja C-pennut

Kahden pienen lapsen äitinä oleminen on usein aikaa vievää, mutta siitäkin huolimatta ehdin miettiä uusia jalostussuunnitelmia, tavata kasvattejamme ja harrastaa kaikkea rentouttavaa siinä ohessa. Tytöt käyvät laulusuzukissa ja baletissa ja omiin harrastuksiini kuuluu klassinen yksinlaulu sekä Eeron tavoin liikunta. Onneksi tytöt auttavat Behukai-pentujen sosiaalistamisessa, jotta koirien elo lapsiperheissäkin on helpompaa.
Kaikki jalostuskoiramme testataan tarkoin: kilpirauhaset, lonkat, silmät sekä munuaisten toiminta. Linjamme koostuvat lähinnä englantilais-afrikkalaisista basenjeista, mutta sen lisänä meillä on mielenkiintoiset tuonnit Yhdysvalloista sekä Australiasta.

Meiltä lähtevät pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia sekä mikrosirutettuja ja niitä on rakastettu ja hellitelty syntymästä lähtien. Pentunsa mukana uudet omistajat saavat mukaansa mm. sekä ruokaa että tietoa.

Toivottavasti kaikki Behukai-basenjit tuovat omistajiensa elämään yhtä paljon iloa kuin mitä omat koiramme ovat meille tuoneet! Alla kuva ensimmäisestä basenjistamme eli rakkaasta Netasta (Ikelas Azana), joka tutustutti ja "rakastutti" meidät basenjeihin!

Niki ja Boris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perheemme

Home
Pentuja
Koiramme
Perheemme
Kasvatustavoitteet
Aikaisemmat pentueet
Uutisia
Yhteystietoja