Vuosittain

Tuloksia

Häjyt on jo vuosien ajan tarjonnut oman tulospalvelun vuoden aikana järjestetyistä tapahtumista tarkoituksena edesauttaa niin seuran jäsenten kuin tilastoista kiinnostuneita löytämään mahdollisimman helposti ja vaivattomasti tulokset yhdestä paikasta. Tulospalvelu toimii jatkossa siten, että se ensisijaisesti ohjaa tapahtumajärjestäjän omille kotisivuille tai muuhun tulospalveluun. Sopimuksen mukaan tapahtumajärjestäjä voi lähettää tulokset Häjyjen tulospalvelun ylläpitäjälle valmiiksi jäsennellyssä ja kaikin puolin julkaisukelpoisessa muodossa.

Tarkoituksena on tilastoida myös menneet vuodet mahdollisuuksien mukaan, mutta ensisijaisesti keskitytään nykyhetkeen. Tuloksista on tähän mennessä vastannut Timo Marjomäki tehden arvokasta työtä seuran ja maratonjuoksijoiden eteen. Uuden työjaon myötä tulospalvelusta vastaa seuran kotisivujen ylläpitäjä Henrik Ojanotko.

Mikäli sinulla on kysyttävää koskien tulospalvelua tai tapahtumajärjestäjänä haluaisit järjestämiesi tapahtumien tulokset tulospalveluun, ota yhteyttä Henrik Ojanotkoon.