Arkistotavaraa Etusivulle

Tämä sivusto ja tekninen alusta, jolla se on ollut, häipyy Elisan päätöksestä vuodenvaihteessa 2022-2023. Yrityksen tiedotteen mukaan päätös lopettaa palvelu johtuu alustan teknisestä vanhentuneisuudesta sekä kysynnän vähäisyydestä. Päivitä siis kirjanmerkkisi. Uusi versio tästä nimenomaisesta sivusta on täällä. Sivuston uusi versio, nimeltään Tom Kärnä suo, löytyy siis jo nyt jossain määrin vajavaisena, mutta ajan kanssa saan uuden sivuston puutteet parannettua. Tarvitsen vain aikaa. Voinemme olettaa, että olen saanut uusversion hyvään ja melkein täydelliseen kuntoon joskus vuoden 2023 aikana.

Html-"syöte" - pääsivu

Html-"syöte" on sivustoni etäisesti blogia muistuttanut osasto, jolle tapasin jonkin aikaa keräillä selityksillä varustettuja linkkejä blogimerkintöihin, uutisiin, artikkeleihin ja keskustelupalstojen ketjuihin.

Olin merkinnyt jokaisen linkin selityksineen päivämäärämerkinnällä. Päivämäärä viittaa ajankohtaan, jolloin lisäsin merkinnän tälle sivulle, joten se voi olla jonkin verran myöhäisempi kuin ajankohta, jolloin itse kohteena oleva dokumentti internetissä ilmestyi.

Pidän nykyään oikeaa blogia, mikä on yksi tärkeä syy sille, miksi en enää ole viitsinyt/jaksanut harrastaa tämän osaston päivittämistä. Mutta onhan tämä jonkinlainen historiallinen todistuskappale minun näkemyksistäni ja maailmankuvastani tiettynä ajankohtana.


Ja blogini Oi kurjulaiset kultamunat... löytyy sitten tästä osoitteesta: http://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.fiItse asiaa:
taas 27.5.2012:

Hyvinkäällä oli juuri sattunut kuolemaan johtava ammuskelu, jossa kaksi ihmistä kuoli ja mm. poliisiharjoittelija haavoittui vakavasti. Piraattien liberaali Ville Hautakangas kirjoitti blogiinsa kärkevän merkinnän henkirikoksella ratsastajista. Oi, katso:

Henkirikoksella ratsastajat
taas 27.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kirjoitti blogiinsa viime aikoina puheena olleesta eutanasiasta. Oi, katso blogimerkintä:

Eutanasian kalteva pinta
taas 27.5.2012:

Elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki oli jokin aika sitten kertonut englantilaisessa The Guardian -lehdessä, että rikkaimman prosentin tappaminen olisi ainoa keino pelastaa ihmiskunta. Taloussanomien artikkelissa kuitenkin sanotaan, että vähemmistöjen tappamiseen kannustamista ei tee hyväksyttäväksi se, että vähemmistö on rikas. Kumpi on oikeassa? Oi, lue artikkeli:

Kaurismäki pitäisi tuomita
27.5.2012:

Joissain asioissa kansanedustajat Suomessa ajavat vapauden asiaa. Nyt on kyseessä tuki avoimille rajapinnoille, jotka välttämättömiä tietoteknisen tasapainoisen kehityksen vuoksi. Oi, katso 'Tekniikka ja talous' -lehden uutinen:

Kansanedustajat vaativat avoimia rajapintoja pikaisesti
taas 23.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kertoi blogissaan siitä, että meille koko ajan yritetään syöttää käsitystä, että karjuva työvoimapula joko on tai sitten se vähintäänkin odottaa heti seuraavan nurkan takana ja miten tyhmää tällainen on. Oi, katso blogimerkintä:

Työvoimapula, eli näin meitä petetään, osa IX
taas 23.5.2012:

Seuraavassa ikivanha eli puolentoista vuoden takainen blogimerkintä Timo Hännikäiseltä, joka kertoi blogissaan, mitä vikaa de facto oikein on feminismissä. Oi, katso:

Pureskeltavaa miestenviikoksi
taas 23.5.2012:

Nyt jo kuukauden ikään ehtineessä blogimerkinnässään homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki oli kertonut, onko hänen mielestään Norjan joukkomurhaaja Anders Breivik oikeasti hullu vai mistä on kyse. Oi, katso blogimerkintä:

Onko Anders Breivik hullu?
taas 23.5.2012:

Vihreät olivat ottaneet puoluekokouksessaan kantaa eutanasian puolesta. Homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki kirjoitti eutanasiaa koskien blogimerkinnän. Hän on sitä mieltä, että kysymykseen ei ole olemassa mitään yksiselitteisesti hyvää ratkaisua. Oi, katso blogimerkintä:

Milloin Kela tarjoaa eutanasia-pillerin?
taas 23.5.2012:

Rähmispossun sikolätti -uutisportaalissa on uutinen Ruotsissa asuvasta joukkoraiskauksen pääjehusta, joka haluaisi päästä mukaan, kun hänen tyttöystävänsä synnyttää. Oi, katso uutisartikkeli:

Joukkoraiskaajanuorukainen ei pääse mukaan esikoisensa synnytykseen
taas 23.5.2012:

Nykyään Ruotsissa asuva Afganistanin hallituksen entinen virkamies paljasti, kuinka käytännön järjestelyt hoidetaan, kun henkensä edestä kotimaastaan paennut palaa sinne lomailemaan. Lue Rähmispossun sikolätin uutisartikkeli:

Näin tekopakolainen lomailee maassa, jonka sortoa hän on paennut
23.5.2012:

Ruotsin ongelma tänään on se, että liian paljon huomiota kiinnitetään kyseenalaisten muslimitoimijoiden puuhasteluun kun samaan aikaan edistyksellisiä muslimeja tyrkitää sivuraiteelle, kirjoittaa toimittaja Nima Dervish. Lue lisää Rähmispossun sikolätistä:

"Poliitikot ja media siunaavat hämärämuslimien puuhat"
taas 21.5.2012:

Maissa joissa rauhanuskonto vallitsee, voi pelkistä julkisista hellyydenosoituksista joutua pahoihin vaikeuksiin puhumattakaan syvemmistä osoituksista. Asiasta kirjoitti Stara. Oi, katso:

Islamilaisissa maissa käydessään kannattaa elää kuin asuisi burkhassa
21.5.2012:

Kaiken maailman kukkahattutädit ja -sedät pitävät itseään liberaaleina samalla kun suvaitsevat ympärileikkauksia tai muita barbarioita "suvaitsevaisuuden", "uskonnonvapauden", tai "pienemmän pahan" verukkeilla. Veli-Pekka Leivo kirjoitti aiheesta blogissaan. Oi, katso blogimerkintä:

Miksi liberaalin on vastustettava ympärileikkauksia?
taas 20.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kirjoitti blogissaan siitä, että edistys on kaikkea muuta kuin objektiivinen tosiasia. Oi, katso blogimerkintä:

Edistyksen harha
taas 20.5.2012:

Hannu Visti kirjoitti blogisaaan siitä, että Saksan pääministeri Merkel ja Ranskan tuore presidentti Hollande ovat kovasti halukkaita ratkaisemaan Kreikan talousongelmat uusilla tukiaisilla. Oi, katso blogimerkintä:

Tukiaisia, jipii.
taas 20.5.2012:

Ruoalla ja mauilla on havaittu olevan vaikutusta ihmisten moraaliseen käyttäytymiseen. Tuore tutkimus paljastaa, että luomuruoka saattaa vähentää ihmisten ystävällisyyttä ja halua avunantoon. Aivan kuin ihmisen moraalisen toimimisen varasto olisi rajallinen. Oi, katso Tekniikan ja Talouden uutisartikkeli aiheesta:

Luomuruoka tekee itsekkääksi
20.5.2012:

Homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki antaa ymmärtää blogissaan, että kreikkalaiset eivät itse ole läheskään ainoita syyllisiä nykyiseen talousahdinkoonsa

Kreikkalaiset Prokrusteen EU-vuoteessa
taas 18.5.2012:

Rahoitusmarkkinaveron vaikutukset kasvuun voisivat olla positiiviset, eikä ole syytä pelätä rahakatoa Euroopasta, lohduttaa tuore Euroopan komission selvitys. Oi, katso Kehitysyhteistyön Palvelukeskuksen (Kepa) uutisartikkeli aiheesta:

Komissio: Rahoitusmarkkinavero ei karkottaisi sijoittajia Euroopasta
18.5.2012:

Hän sai juuri Axel-Springer –kunniapalkinnon rohkeudestaan: Ayaan Hirsi Ali, tunnettu islamkriitikko ja äiti myöhäisiällä, sanoo islamin kiihkoilevan naisia, uskottomia ja homoseksuaaleja vastaan. Tästä aiheesta on keskusteltu Hommaforumilla. Oi, katso keskusteluketju:

Islam stilisoi itsensä uhriksi
taas 16.5.2012:

Jussi K. Niemelä on Skepsis-yhdistyksessä, Vapaa-ajattelijoissa, Perussuomalaisissa ja Vihreissäkin viihtynyt ateisti, joka pitää nykyään Vallan vahtikoira -nimistä blogia, jossa hän kriittisesti käsittelee lähes pelkästään oppositiossa olevaa Perussuomalaiset -puoluetta ja Suomen Sisu -järjestöä. Blogissaan hän oli sitten käynyt henkilöön kirjoittamalla syviä Timo Hännikäisestä, joka on Tommi Melanderin kanssa kirjoittanut teoksen 'Liberalismin petos'. Niemelän oudossa arvostelussa käsittelyn pohjana oli tämä teos. Hännikäinen antoi siihen vastineen 'Marginalia'-blogissaan. Oi, katso blogimerkintä:

Systeemin puudeli
taas 16.5.2012:

Ghanasta kotoisin oleva turvapaikanhakija Majeed Ibrahim Abbas on asunut Suomessa 3 vuotta. Toisin kuin kovin monet muut, niin hän onnistui suhteellisen järkevässä ajassa kotoumaan ja oppimaan myös suomen kielen ja siinä oli apuna oma vahva motivaatio. Tästä on nyt keskusteltu myönteisessä sävyssä Hommaforumilla. Oi, katso keskusteluketju:

Majeed kotiutui kielen avulla
16.5.2012:

Kokoomuksen 'Verkkouutiset' nosti uutisessaan esiin tuoreessa tutkimuksessa esitetyn väitteen, jonka mukaan valtamedia itse olisi nostanut maahanmuuton ja myös toteutetun maahanmuuttopolitiikan kritiikin esille julkisuudessa. Hommaforumilla väitettä on kritisoitu. Oi, katso keskusteluketju:

Valtamedia nosti Perussuomalaisten, Jussi Halla-ahon ja Hommaforumin vastaisen manööverin agendalleen
taas 13.5.2012:

Tapio Tuuri kirjoitti blogissaan Suomen suurimpiin älymystön jäseniin kuuluvan herra Panu Höglundin vakaasta mielipiteestä, että maahanmuuttokriittisten lapset on huostaanotettava. Ja muusta sellaisesta. Aika veikeitä nuo suvaitsevaiset! En pidätä hengitystä odottaessani, että valtionsyyttäjä ryhtyy toimenpiteisiin ja syyttää intellektuelli Höglundia vihapuheesta. Oi, katso blogimerkintä:

Maahanmuuttokriittisten lapset huostaanotettava
13.5.2012:

J. M. Korhonen kirjoitti kaksi kuukautta takaperin blogiinsa siitä, että Japanin Fukushiman vuotta aikaisemmin sattuneen megatsunamista aiheutuneen ydinvoimala-onnettomuuden uhriluku oli edelleen nolla. Itse tsunamin hyökyaaltohan tappoi todella paljon ihmisiä ja lukuun sisältyy myös vesivoimaonnettomuus, jossa oli kyse siitä, että yksi pato murtui ja tappoi kovasti ihmisiä. Oi, katso ärsyttävä blogimerkintä:

Fukushima plus yksi vuosi: uhreja edelleen noin nolla
taas 12.5.2012:

Nur Mohamed kirjoittaa älykkäästi Perussuomalaisista. Jonkin verran uskomatonta, että Kokoomukseen kuuluva ihminen kirjoittaa fiksuja kokonaisen blogimerkinnän verran (piilovittuilua). Oi, katso se:

Perussuomalaisten puolue ei ole maahanmuutajien vihollinen!
taas 12.5.2012:

Romanian romanikerjäläiset eivät pidä Suomesta. Heidän mukaana suomalainen ruoka on pahaa ja suomalaiset ihmiset ovat kylmäsydämisiä. Suomi on siis ns. v*ttumainen maa. Tästä kirjoittaa blogissaan nimimerkki 'Ruukinmatruuna'. Oi, katso blogimerkintä:

Ruoka pahaa, ihmiset kovasydämisiä
12.5.2012:

"Heittäkää sen tytön fb nii meitsi käy hakeee suuseksii...!!" Muusikko Petri Kaivanto kirjoittaa blogissaan kansalaisten oikeustajua loukkaavista tuomioista mainiten myös 15-vuotiaan tytön islamilaisen joukkoraiskauksen. Oi, katso blogimerkintä:

Tähän joku poliittisesti korrekti otsikko
taas 7.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kirjoittaa blogissaan siitä, kuinka historianelävöittämisharrastus tekee ihmisen konservatiiviksi. Oi, katso blogimerkintä:

Historianelävöittäminen, eli kivuttomasti konservatiiviksi
taas 7.5.2012:

Kerrankin Hikipediassa on melko lailla täysin järkevää asiaa, nimittäin keskiajasta. Oi, katso wiki ei kun hiki:

Keskiaika
taas 7.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kirjoittaa blogissaan, että demokratian tehtävä on suojata enemmistöä vähemmistöiltä eikä päinvastoin. Hän myös puhuu tässä pitkässä blogimerkinnässään kulttuurimarxismin yhteiskuntaa mädättävästä vaikutuksesta.

Demokratia, enemmistö ja vähemmistö
7.5.2012:

Poliitikkojen takit kääntyvät kovaa vauhtia Kreikassa, joka valmistautuu äänestämään sunnuntaina. Koko Eurooppaa horjuttava Kreikan poliittinen kriisi olisi saattanut olla mahdollista välttää. Siihen oltaisiin vaadittu kunnollisia vakuuksia. Tästä kirjoittaa Taloussanomissa Johannes Niemeläinen. Tämä artikkeli on osittain vanhentunut jo nyt, mutta liitän sen tähän silti. Oi, katso:

Näinkö kreikkalaiset olisi saatu ottamaan vastuuta?
taas 5.5.2012:

Nuori kokoomuskasvo Wille Rydman kertoo blogimerkinnässään monia päättäjiä hallitsevasta Guggenheim-mentaliteetista. Poikani, etkö tiedä kuinka vähällä järjellä maailmaa hallitaan? Oi, katso blogimerkintä:

Guggenheim-mentaliteetti?
taas 5.5.2012:

Mikko Niskasaari kertoo blogissaan Guggenheimin kannattajien hihhuloinnista ja listaa Guggenheimin epäonnistuneet hankkeet. Oi, katso blogimerkintä:

Kaatuneiden Guggenheimien kokoelma
taas 5.5.2012:

"Demokratia ja markkinat ovat samankaltaisia mokailijoita." Taloussanomien kolumnissaan Risto Pennanen kyseenalaistaa Björn Wahlroosin uskonnollisen uskon markkinoiden kaikkivoipaisuuteen. Oi, katso:

Wahlroosin harhautus
5.5.2012:

Hannu Visti kritisoi blogissaan sitä, että monet korkean tason poliitikotkin näyttävät tosissaan uskovan, että valtion budjettia tulee voida rahoittaa jatkuvalla lisävelan otolla. Oi, katso blogimerkintä:

Velka on veljenpoika maksettaessa
1.5.2012:

Kyuu Eturautti on Piraattipuoluetta kannattava nörtti ja bloginpitäjä. Tuoreessa blogimerkinnässään hän käsittelee sitä, kuinka toimittajakukkahattutädit haukkuvat kaiken aikaa suomalaista miestä ja kääntäen puolustelevat ja ihastelevat rauhauskonnon kannattajia aivan riippumatta siitä, mihin törkeyksiin nämä ovat syyllistyneet. Oi, katso blogimerkintä:

Raiskaajatkin ovat meitä parempia
30.4.2012:

Aamulehti oli julkaissut järkyttävän rasistisen uutisen:

Karu tilasto: Lähi-idän miehet syyllistyvät Suomessa raiskauksiin hälyttävän usein
taas 26.4.2012:

Takkirauta-blogin pitäjä nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kirjoitti blogimerkinnän siitä, että tehtäessä myönnytyksiä monikulttuurille joudutaan samalla tinkimään tasa-arvosta ja luopumaan hengen ja fyysisen koskemattomuuden pyhyydestä. Oi, katso blogimerkintä:

Tappavaa suvaitsevaisuutta
taas 26.4.2012:

Ruotsissa hyssytellään muslimien juutalaisiin kohdistamaa jatkuvaa väkivaltaa ja loukkauksia. Tästä kirjoitti blogiinsa Takkirauta-blogin pitäjä nimimerkki 'Ruukinmatruuna'. Oi, katso blogimerkintä:

Antisemitismiä Ruotsin malliin
taas 26.4.2012:

Uusi Suomi nosti uutiartikkelissaan esiin ulkomaanelävän Jonathas Chagasin, joka kehuu Suomea ja sanoo myös, että Suomessa on helppo elää ulkomaalaisena. Oi, katso:

Huippuosaajia ulkomailta – ”Suomella on ongelma”
26.4.2012:

Tässä taannoin Perussuomalaisten kansanedustajan James Hirvisaaren sitoutumaton eduskunta-avustaja Helena Eronen oli kirjoittanut satiirisen kirjoituksen sen johdosta, että jotkut pitävät epäsopivana sitä, että poliisi tarkistelee papereita sellaisilta ihmisiltä, joista sillä on epäilys, että ehkä eivät ole oikeutettuja olemaan normaaliin tapaan Suomessa. Ja siitähän oli noussut sitten hirveä kalabaliikki.

Puoluetoverini muusikko Petri Kaivanto oli julkaissut asiaan liittyen blogimerkinnän, jossa hän sanoo, että hänestä on täysin OK että hänen ollessaan ulkomailta häneltä kysytään papereita. Oi, katso blogimerkintä:

Henkkarit, olkaa hyvä!

...
James Hirvisaari julkaisi Helena Erosen blogimerkinnän hihamerkkikaustin syntymisen jälkeen omassa blogissaan omien kommenttiensa kera. Jokainen voi käydä sieltä tarkistamassa, onko oikeasti huumorintajuton paska vai pelkästään median harhaanjohtama. Oi, katso blogimerkintä:

Helena Eronen: Ratkaisu poliisin ulkomaalaisratsioihin
..
Vanhempiin merkintöihin
Olen päätellyt sivulla olevista päivämääristä, että tein tämän sivun vuonna 2012. Tosin en sitäkään tietoa oikeastaan tarvitsisi, sillä tiedän tämän sivun olleen harjoitusta sitä varten, että joskus aloittaisin oikean blogin pidon.
vastallista vai oliko se vihdallista ŝuismia;
                kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan

sähköpostiosoitteeni:

© Tom Kärnä