Arkistotavaraa Etusivulle

Html-"syöte" vuoden 2012 toukokuulta

Html-"syöte" on sivustoni etäisesti blogia muistuttanut osasto, jolle tapasin jonkin aikaa keräillä selityksillä varustettuja linkkejä blogimerkintöihin, uutisiin, artikkeleihin ja keskustelupalstojen ketjuihin.

Olin merkinnyt jokaisen linkin selityksineen päivämäärämerkinnällä. Päivämäärä viittaa ajankohtaan, jolloin lisäsin merkinnän tälle sivulle, joten se voi olla jonkin verran myöhäisempi kuin ajankohta, jolloin itse kohteena oleva dokumentti internetissä ilmestyi.

Pidän nykyään oikeaa blogia, mikä on yksi tärkeä syy sille, miksi en enää ole viitsinyt/jaksanut harrastaa tämän osaston päivittämistä. Mutta onhan tämä jonkinlainen historiallinen todistuskappale minun näkemyksistäni ja maailmankuvastani tiettynä ajankohtana.


Ja blogini Oi kurjulaiset kultamunat... löytyy sitten tästä osoitteesta: http://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.fiHtml-"syötteen" pääsivulle pääset klikkaamalla tästä.Itse asiaa:
taas 23.5.2012:

Nimimerkki 'Ruukinmatruuna' kertoi blogissaan siitä, että meille koko ajan yritetään syöttää käsitystä, että karjuva työvoimapula joko on tai sitten se vähintäänkin odottaa heti seuraavan nurkan takana ja miten tyhmää tällainen on. Oi, katso blogimerkintä:

Työvoimapula, eli näin meitä petetään, osa IX
taas 23.5.2012:

Seuraavassa ikivanha eli puolentoista vuoden takainen blogimerkintä Timo Hännikäiseltä, joka kertoi blogissaan, mitä vikaa de facto oikein on feminismissä. Oi, katso:

Pureskeltavaa miestenviikoksi
taas 23.5.2012:

Nyt jo kuukauden ikään ehtineessä blogimerkinnässään homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki oli kertonut, onko hänen mielestään Norjan joukkomurhaaja Anders Breivik oikeasti hullu vai mistä on kyse. Oi, katso blogimerkintä:

Onko Anders Breivik hullu?
taas 23.5.2012:

Vihreät olivat ottaneet puoluekokouksessaan kantaa eutanasian puolesta. Homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki kirjoitti eutanasiaa koskien blogimerkinnän. Hän on sitä mieltä, että kysymykseen ei ole olemassa mitään yksiselitteisesti hyvää ratkaisua. Oi, katso blogimerkintä:

Milloin Kela tarjoaa eutanasia-pillerin?
taas 23.5.2012:

Rähmispossun sikolätti -uutisportaalissa on uutinen Ruotsissa asuvasta joukkoraiskauksen pääjehusta, joka haluaisi päästä mukaan, kun hänen tyttöystävänsä synnyttää. Oi, katso uutisartikkeli:

Joukkoraiskaajanuorukainen ei pääse mukaan esikoisensa synnytykseen
taas 23.5.2012:

Nykyään Ruotsissa asuva Afganistanin hallituksen entinen virkamies paljasti, kuinka käytännön järjestelyt hoidetaan, kun henkensä edestä kotimaastaan paennut palaa sinne lomailemaan. Lue Rähmispossun sikolätin uutisartikkeli:

Näin tekopakolainen lomailee maassa, jonka sortoa hän on paennut
23.5.2012:

Ruotsin ongelma tänään on se, että liian paljon huomiota kiinnitetään kyseenalaisten muslimitoimijoiden puuhasteluun kun samaan aikaan edistyksellisiä muslimeja tyrkitää sivuraiteelle, kirjoittaa toimittaja Nima Dervish. Lue lisää Rähmispossun sikolätistä:

"Poliitikot ja media siunaavat hämärämuslimien puuhat"

Pääset Html-"syötteen" pääsivulle klikkaamalla tästä.
Olen päätellyt sivulla olevista päivämääristä, että tein tämän sivun vuonna 2012. Tosin en sitäkään tietoa oikeastaan tarvitsisi, sillä tiedän tämän sivun olleen harjoitusta sitä varten, että joskus aloittaisin oikean blogin pidon.
vastallista vai oliko se vihdallista ŝuismia;
                kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan

sähköpostiosoitteeni:

© Tom Kärnä