Etusivulle

Tämä sivusto ja tekninen alusta, jolla se on ollut, häipyy Elisan päätöksestä vuodenvaihteessa 2022-2023. Yrityksen tiedotteen mukaan päätös lopettaa palvelu johtuu alustan teknisestä vanhentuneisuudesta sekä kysynnän vähäisyydestä. Päivitä siis kirjanmerkkisi. Uusi versio tästä nimenomaisesta sivusta on täällä. Sivuston uusi versio, nimeltään Tom Kärnä suo, löytyy siis jo nyt jossain määrin vajavaisena, mutta ajan kanssa saan uuden sivuston puutteet parannettua. Tarvitsen vain aikaa. Voinemme olettaa, että olen saanut uusversion hyvään ja melkein täydelliseen kuntoon joskus vuoden 2023 aikana.

Lepää rauhassa, Elmeri

Tälle sivulle olen koonnut kuvia koirani Elmerin hautajaisista. Elmeri kuoli kuudentoista vuoden ja viikkoa vaille kahden kuukauden ikäisenä Vantaan kunnallisella eläinlääkärillä 14. kesäkuuta 2009 klo 17.30. Hänen maallinen majansa tuhkattiin, ja uurnan minä ja veljeni Sami ja Joonas hautasimme mökillemme Rengossa. Erityisesti myös mukana olleen enomme Arto Piikin ("Raaka-Arska") ansiota on se, että haudasta saatiin oikein hieno. Mukana hautajaisissa oli myös Samin kaveri Otto Palojärvi, joka piti hienon puheen. Minä lausuin lopuksi: "Herra antoi ja Herra otti. Kiitetty olkoon Herran nimi."

Hautajaispäivä oli 4. heinäkuuta.


Kuvia klikkaamalla saa näkyviin isomman version kustakin kuvasta.

pikkupöydän koiravainajajuttusommitelma Mökin terassille olimme ennen hautajaisia koonneet pikkupöydälle tällaisen sommitelman.

koirani hautakuoppa Kuoppa kaivettiin lähelle mökin tontin nurkkaa, jota rajaa toiselta puolelta lampi ja toiselta tontin rajaava syvä puro.

lieskekivet koirani haudalle Raaka-Arskan keksintö oli käyttää liuskekiviä merkitsemään ja koristamaan hautaa.

koirani hauta valmiina Lopullinen hauta oli/on sitten tämännäköinen. Liuskekivien keskelle oli hankittu vielä kerros kukkamultaa, johon istutimme Samin hankkiman kukan.
Kuten päätellä saattaa, tein tämän sivun vuonna 2009.
vastallista vai oliko se vihdallista ŝuismia;
                kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan

sähköpostiosoitteeni:

© Tom Kärnä