Etusivulle

Tämä sivusto ja tekninen alusta, jolla se on ollut, häipyy Elisan päätöksestä vuodenvaihteessa 2022-2023. Yrityksen tiedotteen mukaan päätös lopettaa palvelu johtuu alustan teknisestä vanhentuneisuudesta sekä kysynnän vähäisyydestä. Päivitä siis kirjanmerkkisi. Uusi versio tästä nimenomaisesta sivusta on täällä. Sivuston uusi versio, nimeltään Tom Kärnä suo, löytyy siis jo nyt jossain määrin vajavaisena, mutta ajan kanssa saan uuden sivuston puutteet parannettua. Tarvitsen vain aikaa. Voinemme olettaa, että olen saanut uusversion hyvään ja melkein täydelliseen kuntoon joskus vuoden 2023 aikana.

Todista, ettei Jumala ole luonut maailmaa!

Minua ahdistaa aina välillä vanha kristillinen oletus siitä, että kaikkivaltias Jumala olisi luonut maailmankaikkeuden. Tämän vuoksi esitän seuraavan haasteen:

Jos pystyt pitävästi todistamaan, ettei Jumala ole luonut maailmankaikkeutta, niin tarjoan Sinulle kaljat. Valitettavasti olen pirun köyhä, joten siksi en voi luvata todistuksesta - vaikka se olisikin kulttuurin kannalta varsin merkittävä - enempää.

Ja Jumalasta riippumattoman abiogeneesin eli elämän alkusynnyn todistaminen ei sitten vielä riitä...

Vastuuvapautuslauseke: en ole millään lailla kreationisti eli vihamielisesti biologiatieteen evoluutioteoriaan suhtautuva luomisuskoinen.
Olen saattanut tehdä tämän sivun vuonna 2012.
vastallista vai oliko se vihdallista ŝuismia;
                kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan

sähköpostiosoitteeni:

© Tom Kärnä