Etusivulle

Tom Kärnä - blogi

Tom Kärnä
          naamatukkataulupikkukuvassaOlen pitänyt blogia vuoden 2012 toukokuun loppupuolelta. Palveluksi olin valinnut Googlen Bloggerin.

Minulla on taipumus jännittää ihmisiä. Tämän vuoksi kesti lähes 42-vuotissyntymäpäivääni saakka ennen kuin onnistuin ruveta aloittamaan blogin pidon. Olin tavallaan harjoitellut blogia varten pitämällä vähän aikaa näillä kotisivuillani osastoa, johon keräilin selityksillä varustettuja linkkejä blogimerkintöihin, uutisiin, artikkeleihin ja keskustelupalstojen ketjuihin. Tämän pitämisen lopetin silloin, kun aloin pitää blogia "ihan oikeasti".

Minulla on jossain määrin kirjoittaminen verissä. Siitä on ollut jonkin verran apuakin blogin pitämisessä. Runosuoni on ns. toiminut melko vilkkaasti. Olen kirjoitellut erääseen kerran vuodessa ilmestyvään lehteenkin. Se homma tosin on nykyään katkolla.

Jos haluat vilkaista, niin tästä pääset etiäpäin:

Tom Kärnä - blogi:
Oi kurjulaiset kultamunat: http://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.fi


Eikä siinä kaikki. Mullokala seikkailee -blogissani harjoitan eri tahojen siteeraamista, ja ennen vanhaan harjoitin siinä myöskin runsasta pelkkää linkittämistä ulkopuolisiin sisältöihin. Nykyään en. Mutta saa nähdä, miten EU:n uusi tekijänoikeusdirektiivi tulee suhtautumaan siihen. Joudunko kenties lopettamaan sen jonain päivänä.

Jos haluat löytää kolmannen blogini, niin se on tavallaan salaisuus. Mutta jos haluat nähdä pikkaisen enemmän vaivaa, niin asiasta kerrotaan tällä sivullani sivun alalaidan puolella.
Saatan olla tehnyt tämän sivun alun perin jo vuonna 2012 (jolloin aloin pitää ensimmäistä blogiani).
sähköpostiosoitteeni:
© Tom Kärnä