Etusivulle

Tämä sivusto ja tekninen alusta, jolla se on ollut, häipyy Elisan päätöksestä vuodenvaihteessa 2022-2023. Yrityksen tiedotteen mukaan päätös lopettaa palvelu johtuu alustan teknisestä vanhentuneisuudesta sekä kysynnän vähäisyydestä. Päivitä siis kirjanmerkkisi. Uusi versio tästä nimenomaisesta sivusta on täällä. Sivuston uusi versio, nimeltään Tom Kärnä suo, löytyy siis jo nyt jossain määrin vajavaisena, mutta ajan kanssa saan uuden sivuston puutteet parannettua. Tarvitsen vain aikaa. Voinemme olettaa, että olen saanut uusversion hyvään ja melkein täydelliseen kuntoon joskus vuoden 2023 aikana.

Tom Kärnä – blogi

Tom Kärnä
     naamatukkataulupikkukuvassaOlen pitänyt blogia vuoden 2012 toukokuun loppupuolelta. Palveluksi olin valinnut Googlen Bloggerin.

Minulla on taipumus jännittää ihmisiä. Tämän vuoksi kesti lähes 42-vuotissyntymäpäivääni saakka ennen kuin onnistuin ruveta aloittamaan blogin pidon. Olin tavallaan harjoitellut blogia varten pitämällä vähän aikaa näillä kotisivuillani osastoa, johon keräilin selityksillä varustettuja linkkejä blogimerkintöihin, uutisiin, artikkeleihin ja keskustelupalstojen ketjuihin. Tämän pitämisen lopetin silloin, kun aloin pitää blogia "ihan oikeasti".

Minulla on jossain määrin kirjoittaminen verissä. Siitä on ollut jonkin verran apuakin blogin pitämisessä. Runosuoni on ns. toiminut melko vilkkaasti.

Jos haluat vilkaista, niin tästä pääset etiäpäin nk. pääblogiini:

Tom Kärnä - blogi:
Oi kurjulaiset kultamunat: http://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.fi


Eikä siinä kaikki. Mullokala seikkailee -blogissani harjoitan eri tahojen siteeraamista, ja ennen vanhaan harjoitin siinä myöskin runsasta pelkkää linkittämistä ulkopuolisiin sisältöihin. Nykyään en.

Tämän lisäksi pidän nykyään myös Elämän julo piina -nimistä blogia, jossa tarkoitukseni on keskittyä julkaisemaan kaikenlaista päivänpolitiikkaan ja ajankohtaisiin tapahtumiin liittyvää tavaraa. Oikeasti tarkoitukseni on tässä blogissa julkaista nopeasti kirjoitettuja merkintöjä, jotka julkaisen saman tien tai ainakin melkein saman tien enkä vasta puoli seitsemän ja puoli kahdeksan välisenä aikana aamulla, kuten tapaan tehdä Oi kurjulaisissa kultamunissa.

Kaiken muun ohella 25. elokuuta Herran vuonna 2019 aloitti siihen asti uusin blogini nimeltä Osa runoistani, Koko. Blogista löytyy nykyään paljon muutakin tavaraa kuin pelkästään runojani. Kuten kertomuksia unistani. Ja nk. pääblogistani löytyvät vanhemmat uneni.

Lisäksi on olemassa vielä tuoreempi blogini Progresiste con grasia, jonka nimi viittaa muun muassa siihen, että kuvittelen olevani edistyksellinen. Tosin olen siirtänyt blogin sittemmin arkistoon.

Ja sitten on esperantonkielinen blogini Tenu la linion, jonka nimi on suomeksi "Pitäkää linja". Blogin nimi viittaa Linjan taisteluun, joka oli vuonna 1998 ilmestyneessä elokuvassa In the Beginning.

"Hold the line! No one gets through, no matter what."
Saatan olla tehnyt tämän sivun alun perin jo vuonna 2012 (jolloin aloin pitää ensimmäistä blogiani).
vastallista vai oliko se vihdallista ŝuismia;
        kiitoksia mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan

sähköpostiosoitteeni:

© Tom Kärnä