http://gamma.nic.fi/~wirmaila TAKAISIN SUKUKIRJOIHIN
VIRMAILAN KIRJA 1981
VIRMAILAN SUKU I 1996
 

VIRMAILAN SUVUN
MUISTOJA
JA
KOHTALOITA

Kalevi Vuorela

 
Kirja on saatavissa sukujuhlan yhteydessä


 

 


 
 

 

 
Vuoden 2006 Virmailan Uutisissa kerrottiin aikomuksesta koota eri sukuhaaroja tai niiden yksityisiä jäseniä käsitteleviä tekstejä, joita lehdellemme tai sen toimittajalle on lähetetty kuluneiden 25 vuoden aikana, ja julkaista niistä edustava kokoelma n. 350-sivuisena kirjana. Tekstikokoelma on sen jälkeen tiivistynyt ja kasvanut, ja nytkin (heinä-elokuussa 2007)  on vielä mahdollista lähettää siihen tarkoitettuja artikkeleita / muisteloita, etenkin niistä sukuhaaroista, joista ei niitä vielä ole saatu. Tekstien ihannepituus olisi keskimäärin 2-5 sivua (A 5). Mukaan mahtuisi 1-2 (selkeätä) valokuvaa, mieluimmin cd-levykkeellä. 

Syksyn tai talven kuluessa tekstikokoelma on tarkoitus julkaista upeana kuivitettuna kirjana (sivukoko A5, kovat kannet). Hinta on riippuvainen painoksesta, arviolta se olisi n. 25-30 euroa. "Antologia" olisi sopiva lahjakirja mihin juhlaan tai tilaisuuteen tahansa (jouluna, nimipäivänä, äitienpäivänä, isänpäivänä, ystävänpäivänä jne.) ja sopisi erinomaisesti myös muille kuin suvun jäsenille.

Tähän mennessä on kertynyt yli 100 kokoelmaan tarkoitettua tekstiä, ja kirjoittajia on noin 70. Kuvia on ehkä noin 150 kpl. Monet teksteistä on julkaistu jossakin Virmailan Uutisten numerossa kuluneiden 25 vuoden aikana. Useimmat nuoret sukulaiset eivät kuitenkaan parikymmentä vuotta sitten olleet lehden lukijoita. Heille kertomukset suvun menneistä vaiheista voivat yhtenäisenä kokoelmana olla hyvin myönteinen elämys.
 

sivu tehty 12.7.2007
sivu päivitetty 3.7.2014